Cennetkusu192 Ameliyat olmama ragmen tuplerım acılmamıstı ancak şişli echomarda Cevat bayrak hoca selektıfsalpingografi yontemıyşe ıkı tupum birden actı bır sene sonrada kızıma hamıle kaldım 2021kızım dogdu şimdi ikinci kızıma hamıleyım agustos da dogum ınsallah
Deletedmom_85 Cennetkusu192 Allah bağışlasın maşallah. Bende HSG yi echomarda çektirecektim doktor onay izin kağıdı verirse çekiyorlarmış orada. Doktorum verecekti tek çektirecektim eşim istemedi bekleyelm bir sene dedi öyle kaldı. Ama özel klinikti doktorum. Devlette zaten kesinlikle müsade etmiyor bir sene olmadan HSG uzun lafın kısası gün gelir yaptırmam gerekirse inşallah iyi bir yerdir. Adını çok duydum echomarın .
Lionmother Deletedmom_85 Kesinlikle engel değil canım. Arkadaşımın rahmi tersti 1.5 yıl bebek istedi ve olmadı ayrıca eşindede sorun vardı. Tüp bebek deneyeceği ay hamile olduğunu öğrendi. Sadece rahim ters olduğu için bebek biraz zor gözüküyomuş ultrasonda. Ve yüzüstü pozisyonu öneriyolar ilişkiden sonra da yüzüstü şekilde yatmak gerekiyomuş sanırım ters rahimde. Ayrıca ultrasondada anlaşılıyo bu durum.
Deletedmom_85 Lionmother ultrasona girdim iki sefer. Anormal bir şey var mı yada bi sıkıntı dedim. İki ayrı doktor da olmadığını söyledi. inşallah yoktur. Teşekkür ederim canım 💕
Hayal95 Deletedmom_85 Canım hiç alakası yokmuş ben 4 yıl gebe kalamadim ramazan ayiydi mecbur çok beklemeden duş aldım beynimi komple tüp bebeğe yonlendirdim sürpriz bı şekilde hamileyim canim
Deletedmom_85 Hayal95 canım benim maşallah sunhanallah 🥰 sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏 biraz da psikoloji de önemli tabi
Deletedmom_85 Cennetkusu192 işte insan bilemiyor, olma ihtimali de var bi bakıma. Çünkü gelen miktarı kendin görüyorsun gözlerinle anormal bi şeyler olduğunu düşünüyorsun. Bakalım yakın da gideceğim doktora inşallah çekerler HSG belli olur o zaman. Canım teşekkür ederim bilgi için 💕
Cennetkusu192 Deletedmom_85 yeni uygulama sanırım bu ben direk randevu aldım gitmiştim eger zorunda kalırsan kesınlıkle echomarda cektı tavsiye ederım ben ameliyat oldum tupler acılmadı Baska yerde hsg cekıldım tekrar kapalı cıktı acılmaz raporu İle tup bebek yaptırdım bebegım karnımda öldü tup bebek ımkanımda kalmayınca tupler nasıl acıkır dıye arastırdım karsıma echomar cıktı ıyıkı gıtmıs ım bes dakıka içinde ıkısıde acıldı🥰🤲🤲🤲
bluees1207 Deletedmom_85 çok net cevap hiç bir alakası yok gebelik spermlerin içindeki hücreler ile gerçekleşiyor o sıvı herkeste akıyor tüplere gidip o sıvı orda toplanmıyor. Eşinize bunu net bir şekilde söyleyebilirsiniz ve hiç kafanıza takmayın bu durumu. Tüplerin tıkalı olması gebeliğe engel evet ama o sıvının dışarı gelmesiyle hiç bir alakası yok.
Deletedmom_7 Deletedmom_85 hayır onunla alakasi yok canım. Ben mesela cinsel ilişkiye girdiğimde hemen biter bitmez tuvalete gider yıkardım rahat edemiyorum çünkü öyle ıslak oturmaya ki benim de akardı hep. Bir de bir doktordan dinledim o suyun içinde sperm çok az varmış artı hep tuvalete gidip yıkardım istememe rağmen bebek o şekilde durmak beni rahatsız ederdi.. Buna rağmen oldu yani Yani özetle onunla alakasi yok akmasının herkesin akiyor
Deletedmom_85 Cennetkusu192 evet gerçekten iyi diye bende duydum. İnşallah gerek kalmaz bakalım. Şimdi hamile misin peki tüplerin açıldıktan sonra canım? Bu arada sizde başakşehirdesinix sanırım. Bende orada oturuyorum. Hatta gittiğim hastane çam ve sakuraydı yapmıyoruz bi sene olmadan dediler 😁
Cennetkusu192 Deletedmom_85 halkalıdatım canım Tuplerım acıldıktan bır sene sonra bir kızım oldu 1yaşunda şimdi ikinci kızıma hamıleyım🥰 İnşallah gerek kalmadan gebelik nasip olur🤲