yasemin9222 seher6034 merhaba aşılamanız normal mi oldu yoksa mikroçip ile mi bende kısmetse 23 mayısta olacağım ama hangisi olsun karar veremedim doktorum pek fark yok ikisi arasında dedi
_Hill_ seher6034 2 gün hafif kanamalarım oldu.Bugün azıcık lekenme normal demişti doktor.Ev işi yapmıyorum 2 gün sürekli yattım bugün gezdim dolaştım bir ağrım acım kalmadı.Sadece kasık ağrılarım oluyor ara ara bende durumlar böyle canım sende durumlar nasıl?
seher6034 Ben hiç öyle yatmadım normal yemek bulaşık yapıyorum kendimi çok yormadan lekelenme falan olmadı akıntı hissi ve halsizlik çok var sadece
_Hill_ seher6034 bana doktorum yatıp dinlen yorma kendini demişti o yüzden.O kanama dışarıdan rahmi çektiği alet yüzünden olmuş gösterdi bana korkma içeriden bir kanama değil bu dedi.Sende de kasıklarda çok batma oluyormu?
seher6034 _Hill_ evet oluyor birde pregoston kullandığım zaman bütün gün boyunca akıntı hissi bitmiyor sendede oluyormu
_Hill_ seher6034 bana hiçbir şey vermedi doktor kuzum herkese progestoren yada coraspin falan vermişler bana hiç bişey vermedi anlamadım.
_Hill_ seher6034 bana soruyorsan canım özel aktif kocaeli hastanesinde ama sperm iğnesini ayrı çarşı içinde bir klinikte yaptırdık