[silindi] Arkadaşlar bu ne biçim ilaç ya kullananız varmı çok kötü içince midem bulanıyo başım dönüyo yeşil yeşil kusuyorum ishal ediyor kaç gündür bırakmıştım bu gün yine içtim içmez olaydım 😭
Ysgl26 [silindi] kusma falan olmadı bende ama ilk bi kaç gün ishal yapmıştı..aç karnına içiyorsanız tok karnına deneyin bir de. Başka bi ilaçla içmeyin. İlacı içmeden 2 saat önce ve sonra süt ürünleri tüketmeyin.Yine aynı şey olursa doktorunuza söyleyin başks bişy yazsın
Atak66 [silindi] kapsül şeklinde oln mi oysa eğer benimde midemi desti Dr hap şeklinde yazdi bu sefer
[silindi] Lucy ilk zmnlar çok iyiydi 2 defadır ishal i geçtim göZümün önü kararıyor kusuyorum adeta ilacı midem kaldırmıyor dışarı atıyor çok kötü valla kolum kanadım kırılıyor kaç gündür içmiyordum çok enerjik rahattım
Fatma-onal [silindi] bende kullanıyorum onu iğrenç mide ağrısı ve bulantı yapıyor doktor yemekten 2 saat sonra iç dedi ben bazen bir gün içip bir gün içmiyorum
Lucy [silindi] Canım eğer geri içmeye başlarsan geceleri yatmadan önce iç. Baktın hala kötüsün, doktora söylersin ilacını değiştirirsin.
Fatma-onal [silindi] vitaminler var içinde en azından gidene kadar bir gün al bir gün alma benim gibi hiç kullanmamaktan iyidir 🥺
Haticecebrail21 [silindi] sikayetlerinizi soylerseniz onun yerini tutan baska bir ilac daha varmis.Yengeme de bu ilac iyi gelmemisti hep kusuyordu doktor ilacini degistirdi
Haticecebrail21 [silindi] Ben 4 aydir kullaniyorum hicbir sıkıntısıni yasamadim.Yalniz yemeklerden 2 saat sonra kullanmayi unutmayin yemeklerden hemen sonra kullanirsaniz ilacin etkisi kana gecmeden idrar yoluyla atilir buda bebege fayda etmez
[silindi] Haticecebrail21 teşekkür ederim söylicem doktoruma inşallah dediğin gibi başka ilaç verir kurtulurum bu çileden