Selim_Alparslan Kızlar dün düğünde içim görünmesin diye krem sütyen takmak zorundaydım ve oda destekli sıkıyordu akşam çıkarmayı unuttum sizce bebeğe zararı olmuş mudur
Gamze612 Selim_Alparslan sutyenin siki olmasinin olumsuz yani sut bezelerine zarar veririz o kadar. Ama benim erken dogum riskim var soktorum memelerini elleme uyarilmasin dedi. O yuzden gece gunduz sutyenleyim, elim kolum degmesin diye..
Selim_Alparslan Betus93 çok komik olduğunu sanıyorsun herhalde bunu yazmak için yorum yapmak zorunda hissetmeseydin keşke kendini canım
Selim_Alparslan Betus93 ozlemkrts aslihano selen8sefam Siz bence bu uygulamayı silin ya milletle dalga geçmek için kullanıyorsunuz. Seviyenizi de gösterdiniz cevaplarınızla. Seviyesizler grubu 👏🏻
Nur343434 Selim_Alparslan evet haklisiniz bende de öyle oldu gece çok sıkmış boynumu çıkarttım Aklıma gelmedi değil acaba zarar olur mu damarları sıktı diye
detetedmom404 Destekliler artık hamilelikte çok sıkmaya başlıyor geçenlerde bende kullanmak zorunda kaldım baya ağrıtmıştı çıkarın oh demiştim ama zararı olmaz sadece uzun süreler kullanmayın damarlara zararlı olabilir
mucizemizibekliyoruzz Selim_Alparslan bebeğe bir zararı olmaz. Sadece süt oluşumu için iyi değil böyle bi sütyen takmanız. Desteksiz ve telsiz kullanmalısınız hamile sütyenlerinden. Süt kanallarını sıkar çünkü