H-nurr Kızlar 17+5 haftalık hamileyim dün aşırı bir bel agrım oldu resmen yürüyemedim hastaneye gittim ama normal dediler kan fln aldılar temiz çıktı nasıl geçer bu agrı hep böyle mi olcak
superstar_00 H-nurr gün içerisinde ayakta fazla durduğunuz zaman bu bel ağrısına neden olur uyurken sırtüstü uyumayın o bel ağrısına daha çok neden olur.
Nskyhn H-nurr Instagram’da melike_yoga var onda sırt bel yani her yer için egzersiz var eğer riskiniz yoksa pilates tavsiye ederim. Ama bu kadının sayfasındakiler oturduğun yerden çok güzel hareketler. Benim hiç bel ağrım olmuyor
superstar_00 H-nurr Bir de şunu dedi doktorum 24 haftaya kadar vücut kendini gebeliğe hazirladigi için ağrıların azalır dedi 20.hafta itibariyle ağrılarımda azalma oldu.
H-nurr superstar_00 Aslında fazla ayakta da durmuyorum ama dün bi kalktım yürüyemedim resmen belim kopacak uyurken de hep sol tarafıma yatmaya çalışıyorum
H-nurr Nskyhn teşkkür ederim ben bi bakayım yaparım riskim yok aslında benimde agrımda olmazdı hiç ama dün aşırı agrım oldu
superstar_00 H-nurr Bende her yeni haftaya girdiğimde bu durumu yaşıyorum doktorum bebek büyüdükçe ağrilarin daha cok olur dedi.
H-nurr superstar_00 Teşkkür ederim benim doktorumda normal bu agrılar dedi kanım da temiz çıktı herşey normal ama çok agrıyor inşallah geçer