Nily Ne olursa olsun uyuyamiyorum Sagdan tekme soldan tekme duz yatsam nefessiz kaliyorum. Sirt agrisida o bicim Ayakta uyicam en sonunda.😱😱 35.haftadayiz. Havalar sicakti simdi sogudu hala uyuyaniyorum. Oylede uykum varki😂😂 TBi birde wc sorunu var bi bardak bile icsem kasiklarima baski yapiyor hemen wc gitmek zorunds kaliyrm saatbasi tuvaletteyim Birde son bikac gundur saga yatinca migdemden yukari dogru aciyarak bir su geliyor cikaracakmisim gibi🤮 solda yatinca bisey yokta. Deliricem sonunda Uyku icin onerisi olan🙏😀😀
BaharIlaslan Nily bnmde öyle deli gibi uyuyasım var sıcakları bahane ederken serin serin uyurum diyodum ama dkka başı wc 🤦🏼♀️ Eşim uyuyo ona da sinir oluyorum uyuyamadıkca. Gün içindede hep uyukluyorum gece uykusunun yerini tutmuyo 😒
Hesra Nily uyku falan bende de yok 39+6 yım ama uzun zamandır böyle gözümden uyku akıyo ama yok uyuyamıyorum 🙄
DayiogluSevgiGkhan Dogumdan once bızı hazırlıyorlr galıba😘😘bende 32#4 ama durm aynı hey yerınde yastık var
Ummi 🤷♀️aynen 31 haftaligm ne saga ne sola ytiyrm tekmeti yiyorm yatnca her tarafm agrio belim bacaklarim 😔 uykusuzm daima
denizefe sırtın ıkı yada uc yastık koy bıraz dık bır sekılde yat uyumadan bır ıkı saat once sulu gıdalar tuketme hem cişin çok gelmez hemde agzına su gelmez gerı ben oyle cozum bulmustum
Handearsy Nily bi an bu postu ben mi açtım acaba diye şüpheye düştüm 😄 kelimesi kelimesine aynıyım ve daha 32 haftadayız 🙄