GamzeNur17 Kızlar uyandigimdan beri belim ağrıyor ve sağ bacağımi oynatirken kramp giriyor gibi bir acı oluyor yürürken zorlanıyorum bu durumu yaşayan varmı? Önerileriniz nelerdir neler yapabilirim geçmesi için?????
visneliayran GamzeNur17 bende buralarda durayım, biraz önce post açtım bununla ilgili hatta dayanamıyorum ağrısına özellikle sol bacağıma doğru vuruyor belimin ağrısı, nasıl geçecek bilmiyoeum😭😭
TugceArslan GamzeNur17 Kalsiyum, magnezyum içeren takviye gıdalar oluyor ya suda eriyen. Onlar öneriliyor diye biliyorum. Zengin magnezyumlu yazan Maden suyuları da
mesutunhaticesi GamzeNur17 Kardeşim Allah şifalar versin öncelikle. Ben de aynı durumdayım. Hatta daha kötüyüm, iki bacağım da öyle. Yürüyemiyorum, walker aldık onunla yürümeye çalışıyorum. Yatacaksın diyolar başka çaresi yokmuş.
Fkurt GamzeNur17 35haftadayim çatı ve bel ağrılarım çoğaldı benimde bikac seferdir yapıyorum gayet iyi geliyor ilaç vs kullanmak istemediğim icin
GamzeNur17 TugceArslan magnezyum alıyorum canım maden suyunu da hergun icemeesemde bir kaç günde bir içmeye çalışıyorum hergun magnezyum aldığım için bu yeni basladi
gizemfield Magnorm kullanıyorum ben onun sayesinde 37. Haftaya geldim. Erken doğum kasılmalarını da önlüyor
GamzeNur17 gizemfield ben daha önceden kullanıyordum sonra bıraktım doktorum yine yazdı ama bu bacağım bugün oldu rahat edemiyorum bel ağrısı zaten sürekli var canim
GamzeNur17 mesutunhaticesi ahh canım geçmiş olsun benim daha bugün oldu bel ağrım uzun zamandan beri.vardi Bebek büyüdükçe zorlanmaya başladım tabi bacaklarım uyurken kramplarim oluyordu doktor yeniden yazdı magnezyum fakat bugün ayağım kasılıyor bel ağrısıyla olunca ağır geldi baş agrimda var bugün ne oldu böyle bende bilmiyorum
T1996 GamzeNur17 canım 35. Haftadayım üç gündür sabah uyanınca sol kasığım ağrıyor bacağımı oynatınca çok artıyor ağrı uzanınca yarım saat geçiyor, doktorum normal dedi :) kasık ve adet ağrısı yalancı sancıların zaten başlamış olması gerekiyor dedi 33 te gittiğimde
GamzeNur17 T1996 bacağımı oynattikca kasılıyor ayağım yattigim zamanlarda egzersizler yapıyorum ama belim çatır çatır kütlüyor bu sabah kemiklerim kirilacak sandim
T1996 GamzeNur17 dvet maalesef öyle oluyor canım doğuma kadar katlanıcaz :( pelvik taban başlamış olabilir sende de kasılma oluyorsa ben fizil tedavi gördüm bi kaç seans düşün :(
GamzeNur17 T1996 çok geçmiş olsun canım ya 🥺 gerçekten dayanicaz ama bayag sonlara doğru böyle zor olduğunu düşünmüyordum
GamzeNur17 T1996 gerçekten öyle benim bel ağrısı erken başladı ama 30dan sonrası zormuş bebisler iyi olsun da tamamlasinlar günlerini birşey istemiyorum sağlıklı olsunlar