Ddmyu Kızlar selam . Hamilelik öncesi akıntı durumu yaşayan oldu mu ? Olduysa nasıldı beyaz falan mıydı ? İlk defa bugün beyaz yoğun bir akıntı yaşadım normalde hiç başıma gelmemişti . Bata 10 11 gün var
MinnieMouse Ddmyu evet benim olmuştu süt beyazı yoğun akıntı ama 1-2 gün sürdü. Onun yanında sancı gelip gitmeye başlamıştı adet gunume kadar ara ara 3-4 günde bir oldu.
Tusami Ddmyu ovulasyon takibi yaptın mı,? Bat 10-11 gün varsa yumurtlama akıntısı da olabilir, gebelik olsa bile daha rahme ulaşmamıştır akıntı yapmaz
Ddmyu Kızlarrr sizlere de sormak istiyorum siz belirti olarak akıntı yaşadınız mı ?☺️ @Annesininportakali53 @deryarslan00
Annesininportakali53 Ddmyu ben yaşamadım kuzum sadece ilerleyen zamanda yaşadım yani 6-7 haftalikken oda fazla olmadı ama ilk gebeligimde çok yaşadım kusura bakma anlatıyorum ama uzayan seffaf bir akintiydi ilk gebeligimde
deryarslan00 Ddmyu yok canım ben belirti hiç yaşamadm sadece ağzıma metal tadı gelmişti o kadar harici yoktu belirtim. Ama o bahsettiğin akıntı gecn hafta bi kaç kez geldi beyaz renkte daha önce yumurtlama zamanı şeffaf gelirdi böyle hiç görmemiştm 🙂
JEFF Her tuvalete gittigimde , süt gibi bişey gelirdi , daha reglime 10 gün falan vardı , tabi hiç aklıma gelmiyordu.. regl olmayınca araştırdım hamilelik belirtisiymiş🥰
Ddmyu MinnieMouse benimde aynı sizin tarif ettiğiniz şekilde bugün geldi bayağı bir yoğun . Ufak bir bel ağrım var sadece o kadar . Battan Kaç gün önce geldi bu akıntı ?
MinnieMouse Ddmyu yumurtlamanın üstünden 1 hafta falan geçmişti sanırım. 19 Mart sat, 2-6 Nisan arası yumurtlama hissettim, 18 nisan bat. Hiç gün sayamam sen hesapla onu da 🤣🤣 günü gününe hesaplamaya gerek yok ki herkeste aynı olmaz. İnsanın 1.ve2.hamileligi bile farklı oluyo
Ddmyu Tusami evet doktorla birlikte yaptık cuma falan çatladı muhtemelen. Bu ay klomen kullandım bide ekstra olarak
Bbcrrr Ay bende o durumu yaşıyorum ve 10-11 günüm var daha senin postunu görünce ümitlendim bakalım umarım umduğumuzu buluruz 🫶
Ddmyu Annesininportakali53 yok ne kusuru ☺️ şeffaf değil böyle beyaz renkte ilk defa yaşıyorum umarım belirtidir. Öğrenir öğrenmez söylemeyi istiyorum size 🙏 bu ay dr a gittim klomen falan kullandım
Annesininportakali53 Ddmyu ay hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyorum🥰🤗 böyle hep içini ferah tut eminim en güzelleri seni bulacak