mickeyasar Kızlaaar bugün 16 haftalık olduk canım aşırı derecede burger king, mc donalds yemek istiyor. Gebelik süresince bu tarz şeylerden yiyen var mı???
Aybarsss0606 mickeyasar yedim evet hatta birinde öyle canım çekmişti kii bir oturuşta 6 tane yemiştim 😂
aylinpalaa mickeyasar ben de yedim canım çektiği zamanlarda yiyorum da, çok kısıtlamaya da gerek yom her gün olmadıkça ☺️
Semaaa321 mickeyasar yedim vala napayim çok seviyorum sürekli değil ama arada yiyorum 20 haftalik hamileyim 2 kere yedim galiba
Deletedmom83940 mickeyasar geçen gün yedim ama mc donalds burger king falan değil baya kasap burgerdi genelde onların içinde hazır köfte oluyor bi tık daha sağlıksız bence
Aalleeyynnaa Canım istedikçe yiyorum ilk iş yerimdi MC Donalds ☺️ asla vazgeçememm 😁 sonrasında dengeliyorum tabiki ama vazgeçmek olmaz 😁
Bayancorek mickeyasar Sık olmamak şartıyla yiyorum canım ne isterse. Sonrasında düzgün besleniyorum dengelemek için.
Meliyyke mickeyasar şunu asla yememelisin gibi bir sınır koymayın kendinize gebelikte. ben çiğ şarküteri ürünleri hariç ne istersem yiyorum. Burger da yedim. Dün canım hazır noodle istedi yedim.
Fkurt mickeyasar doktor ayda 1yemekte sknti olmicagini söyledi kılına dikkat ettiğim sürece herşeyi biraz biraz yiyebilirsin dedi
Ayseee01 mickeyasar sen tabiki de yiyebilirsin hamilesin sen hasta değilsin ki bende yedim halen de canim isteyince yiyorum yemezsen daha kötü yanında hatta fanta bile içtim milletin dediklerini duyma hasta değilsin sen hamilesin tadını çıkart 🤗
Deletedmom7373700 mickeyasar 12. Haftaya girdik. İlk başlarda benimde canım aşırı Kfc istiyordu. Neyse dedim yemeyim geçer. Ama yiyene kadar aklımdan çıkmadı 😂 yedim ne yapayım. Sanki durmadan yemiyoruz ya. Kısıtlama da çok iyi değil bence. Abartmadan sürekli yemezsek bişey olmaz. O zaman yemeseydim eğer nefsim geçene kadar ilerledikçe daha kötü olacak yediğim zaman çok abartacaktım.