Umaydilan 38+3 kız bebek gebesiydim cumartesi sabah 6 da yataktan altımı ıslatmış gibi bir hisle uyandım . Kalktığımda altıma kaçırdığımı sandım . Tuvalete gittiğimde bir anda pijamam kontrplüm dışında ıslanmıştı ve anladım ki beklenen gün o gündü kızımla kavuşuyordum 😍 Sancım yoktu sadece suyum gelmişti , ilk doğumum olacağı için daha önce suyumun sınırda olduğunu söyledikleri içinde korkup hemen hastaneye gittik tabiki .. devlet hastanesi bu arada 🙏 hastanede kontrollerim yapıldı nst ye bağlandım herşey gayet iyiiydi ama suyum geldiği için yatışım yapıldı. Sabah 7 de başladı yatış maceram . Doktorum geldi nst ye bağladı ve nst bittikten sonra kalkıp plates topu ile hareket etmemi yürümemi söyledi . Sancımı bekleyecektik eğer sancım 12 saat içinde başlamazsa suni sancı ile devam edeceğiz dedi . Ve sancım başlamadı akşam 20:00 da suni sancı verildi . Bu sırada bir parmak açılmam vardı sadece . Sezeryan ve normal doğum hakkınd araştırma yapmiştim fakat suni sancı hakkında bilgim yoktu . Herkes suni çok zor olacak diye düşünüyordu . Doktorum suni ile bazen doğumlar 48 saat bile aürebiliyor demişti ama biz süreci çok güzel yönettik plates topu , squat ve yürüyüş hatta çömelme hareketleri bizi nirvanaya taşıdı ve doktorların ilgisi ile 4 saatlik bir zaman diliminde 10 cm açılmaya ulaştık🙏🥹❤️ Doktorlar hayretle ve hayranlıkla geldiler doğum masasına çıktım ve doktorum bebeğinin saçını görüyorum tek istediğim sancın geldiğinde derin nefes al ve gücün bitene kadar ıkınman dedi . 3 ıkınma ile kızıma kavuştum minik mucizeme 😍💐 Rabbim bu duyguyu bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 çok dua ettim sancı anında bebek isteyen herkese. Ve hamile olan herkese hayırlı kolay doğum diliyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun . Not : Ablamlar suni verildikten sonra meryem ana otunu suya koymayı ihmal etmedi Rabbim kolaylaştırdı çok şükür .Doğum haberimi aldıktan hemen sonra çıkardılar . Mutlaka sizlerde yapın . Rabbim herkese yardım etsin ❤️💐💚
zeynepsenervebebekleri Maşallah, Allah hayırlı evlat etsin, sağlıkla sihatle büyütün, Allah bizede sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin