Nurem20 Bfduam bende bu ay senin gibiyim normalde erken yumurtlama görüyorum bu ay adete 7 gün kala gördüm yumurtlama bekliyorum bakalım 🤔bat son 2 gün
HKclm Bfduam yumurtlama ne kdr gec olursa adet o kadar gec gelir canim dedigim gibi yumurtlama gorunce 13 14 15 sonra adet gelir
Gulcingezer Bfduam iyiyim canim benim bende ara verdim bir kac ay temmuz gbi falan tekrar denerim bakalm kafa rahat olmasi lazim is guc tatil derken snra dusunucem bakalm belki daha kolay olur dusunmeden
Bfduam Gulcingezer düşündükçe zorlaşıyor sanki tersine işliyor gibi. Korunacak mısın, fikren mi uzaklasacaksın bu duygudan? Sende sıkıntı neydi Dr a göre?
Bfduam Gulcingezer sübyan duydun mu? Bi araştıtr istersen? Pıhtı hamile kalınca biraz zorlayıcı, kalmada da zorlayıcı mı?
Gulcingezer Bfduam yok o ne duymadim canim maalesef evet hamilelikte risk igne kullanmam gerekecek sen nasilsjn ne var ne yok ?
Bfduam Gulcingezer hamilelikte iğne gerekiyor evet de, hamile kalnada sıkıntı oluyor mu? Bi araştır istersen dua okuma gibi bi durum. Benimde gecikmem var bir hafta, ama gec yumurtlama oldu ondan sanırım.
Gulcingezer Bfduam yok kuzu hamile kalmaktan dolayi sknti yok sadece hamileyken igne gerekiyor o kdar ben biraz mental olarak biraz yoruldum sadece bi tatil falan yapaym snra tekrar deniycem
Bfduam Gulcingezer bende oyle biliyorum. Mental dinlenme iyi gelecektir inş🤲 Korunmasak da ha dedin mi olmuyor baksana, uzundur bekliyoruz.
Nurem20 Bfduam canım adet gördün mü ? Benim 2 gün oldu gecikti çatlamanın üzerinden 12 gün geçti beklemedeyim
Burcu0707 Bfduam yumurta gordugun 1 cigunun 15 gununde sabah adet gelir test icinde en uugun zaman 11ci gun yumurtanin senin adet olmana 5 gun var daha