Bfduam Merhabalar hanımlar🌼, Adetime 5,6 gün kala yumurtlama oldu, bat bu yüzden gecikmiş olabilir mi? Ya da bu şekilde hamile kalıp adet gecikmesinde öğrenen var mı? 6 gün geçti test negatif, (yumurtlamanın 10.günündeyim)
HKclm Bfduam yanlis bilgi vermek istemem ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyorsunuz diye biliyorum. En azindan ben surekli o sekilde oluyorum hangi gun olursam o gunden 14 gun sonra adetim geliyor her ay gecikme yasamaniz normal. Yumurtlama ve adet birbirine baglantili
Bfduam HKclm pek gecikme yaşamam hatta erken olurum her ay bir kaç gün. Yılda bir kaç kez gecikme olurdu. Adete yakın yumurtlama olduğundan gecikiyor olabilir bat.
HKclm Bfduam anladim canim. Bende hep duzenliyim hic sasmaz ama bazi aylar gec yumurtlama oluyor o zaman adet gec gelir ikisi baglantili cunku.
Tusami Bfduam gecikir tabi canım benim, gebelik olsa da olmasa da, adet yumurtlama ile oluyor, bu ay olur inşallah 🙏
Bfduam Tusami benim pek gecikmezdi adetim nadiren olur. topiktaş seninde yunurtlama gecikince kaçıncı günde adet oluyorsun?
Tusami Bfduam ben ovulasyon takibi hep yapmıyorum, adetim gecikmez ama yani 26-27 kış dönemi , 27-28 yaz dönemi olurum
Bfduam Tusami bi ara bende takip ediyordum, sinra braktım, bu ay sancım olunca evde vardı denedim öyle gördüm. Bi an önce gelecekse gelsede kırmızılar en azından bilsek ne olduğunu. Benimde sen gibi gecikmez pek adetim.
Bfduam Dcl027 inş bi dahaki sağlıklı olur🤲 Kimyasaldan sonra kısa sürede hamile kalınıyor, benim öyle olmuştu.
Patito__ Bfduam evet CNm bnm öle oldu Dr da soledi geç tumrtladogom için geç adet olmuşum geçen ay normal gnumde yumrtladim ve adetmde normal oldu iki ay geç yumrtladim ve geç oldum