kfulya1905 Bu hastanede doğum yapacak olan var mi? Ben bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorum da. Daha önce gittiğim doktor bırakmış hastaneyi. Perşembe günü kontrol var, başka doktordan randevu aldım mecburennn. 36+5 olduk çok şükür. 💜💜💜
FatmaOrhan kfulya1905 1700 lerde bir sezeryan ücreti var yanlış hatırlamıyorsam normal Doğum onun altıydı benim eltim de orada Doğum yaptı Selda hanım oranın bir numarası tavsiye ederim ☺️
DamlaSarbulut kfulya1905 ben gidiyorum senem arasa hatta yarın doğumum var 36+6 yım sancım ve 2 cm açılmam çıktı suni sancı verilicek ektra bir durum olursa sezeryana alınıcam
ygmrcglyncn kfulya1905 Ablam 10 gün önce Doğum yaptı ben de yanında kaldım memnun kaldık iyiydi koşulları odaları güzeldi hemşireler ilgiliydi doktorumuz da iyiydi
Merve1905 Bende o hastanede dogum yapıcam yeni gectim o hastaneye 23 haftaliğım ucretler hakkinda ve dogum yapan tecrubeliler bizi aydinlatsin lutfen
Merve1905 kfulya1905 saglikla al bebegini insallah kucagina.bende bugun yada yarin hastaneyle gorusmeye gidicem hem dogum ucretleri konusunda hemde odalara bakmaya diye
Merve1905 Bende ali sunayı doktoru duydum memnun kalınmış ona basladim insallah memnun kaliriz hastaneden de doktorlardan da
Merve1905 [bilinmeyen] daha kesinlesmedi o aslinda tasarı sunuldu ama ne zamana kesinlesir bilemiyorum.ama bence yururluge girmez gibi
Gamze1903 [bilinmeyen] ben 1 ay oldu olmadi ona muayene oldum ve hala bagcilar medilifte gozukuyo binnur babacan hala sitesnde var