EsraAykzdemir Kızlar 25. Haftadayım şimdi farkettim iç çamaşırım ıslanmış biraz su gelmiş normal mi başına gelen var mı yoksa acile mi gitmeliyim?
Pinarr EsraAykzdemir doktorun numarası varsa ara sor. Görünmeyi bekleyene kadar. İnsanlar ne saçma şeyler için arıyor. Bu durum kafanı kurcalar. Ara sor doktorun bilgilendirsin gerekirse erkenden çağırır ya da nöbetçi bi kadın doğuma yönlendirebilir. Böyle şeyleri direk doktora danışmak çok çok daha iyi bence 😊 kafan rahat eder 😊
Ceylin EsraAykzdemir idrar kaçırma olabiliyor evet. Benim wc den çıktıktan sonra oluyor genelde. Bitiyo kalkıyorum ıslakta bırakmıyom.bir sonraki gitmeme iç çamaşırımda baya bir ıslaklık oluyor ama hissetmiyorum gelirken.her gitmeme değil tabi bazen oluyor. idrar yapar gibi değil. Ama wc de çok sık gidiyorum gece uykumdan uyanıpta 5 6 kez gidiyorum. Gündüz de aşırı.
EsraAykzdemir Pinarr içim rahat etmedi acile gittim test yaptılar çok şükür bişey çıkmadı. Bebek büyüdüğü için idrar kaçırması olabilirmiş
Hilaldmrl 31 haftalik hamileyim hamilelegimin başından beri benimde oluyor canim doktoruma defalarca gittim Bebek baskı yapıyor sulu akintin olur dogum yaklastikca akintin articak dedi korkma inşallah bişeyin yoktur 🙏
EsraAykzdemir Hilaldmrl Hilaldmrl sagol cnm evet aynen öyleymişş bebek baskı yapıyormuş ama insan korkuyor işte
Esmaa Canim ben bi kez dusdan cikarken su gelmisdi doktoruma didim soylediki sizma ola biliyormus bi kontrol et yani boyle biseyler olursa doktoruna dinen yani az az olsada bebisin suyundan gedir korkutmak isdemem yani doktoruna sor
EsraAykzdemir Esmaa sızıntı olabiliyormuş yineden her seferinde baktırmak lazımmış sordum doktora cnm