Mucizebebekannesi Rahim filmi çektiren varmı anestezili anestezisiz ? Bilgi verirmisiniz ? Çekildikten ne kadar sonra pozitif gördünüz ?
Linaaaa1 Mucizebebekannesi ben iki kere çektirdin anestezili çokta rahat oldu. İki bebeğime de çektirdiğim ay hamile kaldım çok şükür
Stella_0 Mucizebebekannesi Ben Ocak sonu anestezili oldum kesinlikle anesteziliyi tavsiye ederim. 4 Nisanda 3+4 hamile olduğumu öğrendim.
Beyz1 umutluanneadayi anestezisiz biraz dayanılmaz olduğu için Rahime verilen sıvı tam ilerleyemiyor ben de anestezisiz çektirirken hamile kalmamıştım ama bu sefer anestezili çektirdim ve hamileyim çok şükür 6 haftalik
Mayahanim Mucizebebekannesi Haziran ayinda cektiricem bende . Cevremdeki herkes anestezili cektir dedi . Özel hastanede cektiricem bende
aynam umutluanneadayi sonrasında geçiyor mu ağrı hemen bende bu adet bitiminde çektircem de heyecanlıyım 🙈
umutluanneadayi aynam evet ama çekilmeden önce Alves içebilirsin bana ağrı kesici vurmuslardı yanında pet ve ağrı kesici götürmeni tavsiye ederim kanaman oluyor ☺️
Sumeyra3007 Hayalim_63 zaten tedavi görüyorduk birde rahim filmi çekelim demişti doktorum. Sonra bu ay yumurtlama zamanını falan kaçırmış olabilirsiniz sonraki ay tekrar tedaviye başlarız dedı. o ay hamile kalmıstım. Yeniden başlamaya gerek kalmadı şükür
Beyzavefa Ben anestezi olmadan çektirdim. Adet ağrısı gibiydi. Kasıklarına bir anda sancı doluyor gibi sonra geçiyor. Bir iki saat içinde toparlanıyorsun 😊
Papatya02 2 kez anestezili çekildim canım. Yine gebelik elde edemedim 2. Sini bir hafta önce cekildim işte bakalım🤷🏼♀️
Deletedmom_78 Mucizebebekannesi ben anestezisiz çekildim sadece maşa tarzı o aleti yerleştirirken ağrıyo başkada yok bence ağrı eşiğin yüksekse anesteziye hiç bulaşma derim herşey gönlünce olsun
kucukkurtc Mucizebebekannesi ben yeni çekildim 1 hafta oldu canım anestezili çekildim çok memnun kaldım yani ağrı olmadı hiç inşallah gebelikte olur bu ay🙏🏻
Mucizebebekannesi kucukkurtc çok gecmiş olsun allahım kucagını doldursun peki pozitif sonuc alırsan haber verirmisin ?