Ttugceeli Melekk8 bende 2. Gebeliğimde evde gebelik testi yoktu ovülasyınla denemiştim çıkmıştı. Hergün aynı saatte yaptım gitgide koyulaşmıştı. İlk kan değerim 68 çıkmıştı ona rağmen ovülasyonda belli oldu.
Melekk8 HKclm canım benim adetim düzensiz 40-45 buluyor ama yumurtlamadan 14.gün sonra böyle çıktı 10.gün falan yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı
Melekk8 mucizeeem03 evet canım gebelik varsa çıkıyor yani bende çıktı yumurtlamadan sonra 14.gün bugün birde dün betam 113tü belki daha düşük olanları algılayamayabilir test
HKclm Melekk8 anladim canim. Gebelik testini de mi 14 gunde yaptin yani benimde bi haftam var adetime de bugun 7.gunun yumurtlama da
Melekk8 Bfduam yok canım hep düzensizdi kürtaj oldum boş gebelikten Aralık’ta ondan sonra döngü daha da uzamaya başladı doktor bi şey yok dedi
Ttugceeli Bfduam 12. Gün yumurtlama olmuştu. O sıra doktor kontrolündeydim. Ovülasyon testi evde vardı yapim dedim. Femara kullanmıştım o ay
Eylul10 Bende gebeliğimi kan testiyle öğrendim. Netleştikten sonra ovülasyon testi denedim çift çıktı 👍🏻