Glsh14 Budiss_Moms merhaba.ben 6.haftada kullanmaya basladim cunku huzursuz bacak sendromum oldu bacaklarimin agirligindan geceleri uyuyamiyordum.doktorum bunu onerdi 1 haftaya etkisini gordum hep duzenli olarak gunde 1 kere ictim ama bu ay artik biraz agrim artinca 2 tane icmeye basladim cok sukur bana iyi geldi.su an 35+3 haftaligim hicbir agrim yok
minnnie 2melekannesii___ Genelde toz magnezyum veriyorlar, magnezyum oksit formu yararlanımı çok düşük o yüzden sordum. Sizinki malat, sitrat, glisanat; emilimi daha iyi form. İlk defa kullanacaksanız bi deneyin 1 tane yeterli olursa 2yi almazsınız.
minnnie Budiss_Moms ben de ilk hamileligimde kullanmıştım ama en son öğrendiğime göre kalsiyum ve magnezyumun ayrı zamanlarda alınması gerekirmis, birbirlerine karşı çalıştıkları için. Fonksiyonel tıp doktorları öyle diyor 🤷🏻♀️
Betiiiiiii 2melekannesii___ bende ilk baslarda 1 tane iciyordum sonra aksamlari agrilarim cok oldu birde kabizlik sorunu yasiyordum doktorum gunde 2 ye cikabilirsin bir sorun olmaz dedi simdi bi sabah bi aksam iciyorum hem kabizligima iyi geliyor hemde cok agrim olmuyor ama tabi sizde doktorunuza danisarak gunde 2ye cikartin doktor onayi olmadan kafamiza gore davranmayalim derim ben 🙄
Mrv135 2melekannesii___ Kullandığınız magnezyuma bağlı olarak değişebiliyor sanırım. Ben de magnezinc kullanıyorum doktorum ihtiyaç olursa iki tane de alabilirsin demişti.
angelicaa Bana magnorm sandoz vermişti doktor sabah akşam içiyordum. 35.haftada bırakmamı söyledi eğer çok ağrı olursa günde 1 tane içebilirsin demişti.