Tgcomer Kızlar bebek hareket ettikçe aşağıda hissedıyorum iğne batırıyo sanki yürüyüncede oluyo bebekmi geliyo nedir bu bilen varsa aydınlatsın lutfen
cinderella Tgcomer aynısı bendede oluyor 39 haftadayım ama gittiğimde ne kanala inmişti ne de açılma vardı bence kanala girmek için çabalıyor
SenaElyakut Tgcomer doğumun yaklaşmış iyice açılman oluyo olabilir bebek kanala girdiyse hastaneye git bence en azından açılman olup olmadığını öğrenirsin
Tgcomer SenaElyakut dün hastaneye gittim daha kanala girmemiş dedi perşembe goruselım tekrar dedi. Ama girmiş olabilr demi. Bebek hareket ettikçe hem karnımda hissedıyorum hareketleri hemde vajinaya bişey batıyo
SenaElyakut Tgcomer tabikide çünkü son haftan bende 39+5de doğurdum bir gece önce gittiğimde açılma yoktu sabah gittiğimde 2 cm açılma vardı
Elfidam Tgcomer 37 haftaya giricez. Soylediginiz durum bende de oluyor kizim kanala girmis fakat dr. Acilma icin muayene etmedi henuz. Sanirim asagi yaptigi baskidan kaynakli bi durum
cinderella Tgcomer yok dün kontrolüm vardı zaten 1 haftadır oluyo aynı dediklerin ama hiç bişey yokmuş daha kafası inmiş iyice ama kanala girmemiş girince Doğum başlar dedi