FatmaNur_27 Kızlar 33+4 hamileyim bu gün doktora gittim bebek henuz kanala girmemiş böyle olursa sezeryan olursun diyo özellikle yapmam gereken bişey varmı girmesi için
Ecrin5 FatmaNur_27 bende şurada beklim 34 + 6 haftalık bizimkide dönmemiş hergun 30 yada 40 dk yürüyorum bakalım ne olacak
RdvnMlkn FatmaNur_27 bizde 33+4 ilk doğumda açılma sancı vardı ama kanala inmemisti mahvoldum umarım bunda kolay geçer çok korkuyorum ilkinde yapmadığım kalmamıştı bakalım bu nsl gecicek
Gorkemm FatmaNur_27 38+1im hala kanalda değil 😂 41 e kadar yolu var dedi doktor bekliyoruz bu özellerin sezeryan inadı beni bitiriyor ya 😂😂
Ecrin5 FatmaNur_27 doktorum hareket etmemi söyledi kendini çok yormadan hergun yurumemi söyledi doğumu kolaylaştırmak için bide bebeğin dönmesi için bakalım donucekmi
Gorkemm FatmaNur_27 bu döndürmek için egzersizler var bi bakın isterseniz çok işe yarıyor diyorlar ama bilemiyorum
Smyye1B FatmaNur_27 Bildiğim kadarıyla doğum yaklaştığında 36dan sonra kanala girer. Bir sorun olsaydı Dün söylerdi doktorum normal doğum için herşey güzel gidiyor bebek baş aşağı dedi. Kanala girmesi için erken bence