Deletedmom83940 kızlar yenidoğan bebek bezi aldım ama sizce de çok küçük değil mi ya kafam karıştı 
Tgcbyrm Deletedmom83940 ben bunun 2 numarasını aldım yeni doğan kilosu çok küçük geldi birde trendyolda yorumlarda 1 numara prematüre bebekler için uygun yazmışlardı 🤗🤗
Sumiire Deletedmom83940 çok almayın derim 20 günlük olduk primanın kalıbı buyuk olmasına rağmen bacaklarını sıkmaya başladı suan 4. Paketteyiz
Qwwertyvjh Deletedmom83940 Ben prima prium care 2 numara aldm drek çnkü 4/8 kilo arası dyo doktorumda iri bi bebek olcak şuan gözüken 4-4.5 arası doğar dedi o yüzden 1 numara almadım ama baktm çok byük olcak doğunca bi paket alıcam 1 numara
Deletedmom83940 Tgcbyrm prematüre olanlar için 0 numara oluyor genelde bunda direk yenidoğan yazıyor bilemedim çok küçük geldi gözüme
Tgcbyrm Deletedmom83940 işte normalde öyle ama bu markada çok küçük yorumlara bakarak aldım 2 numara diğer yenidoğanlarla aynı boyda
Tgcbyrm Deletedmom83940 dolap uygulamasından falan satabilirsiniz sonrasında 🙏🏻 Gebeliğin son aylarında az çok kilosu belli oluyor iri veya minyon diyorlar
Qwwertyvjh Sumiire Bişi sorabilirmiyim yani bebeğe göre değişir tabi ama mesela 1 ayda tahmini ne kadar adet bez gidiyo ve bu büyüdükçe azalıyomu artıyo mu
Sumiire Qwwertyvjh buyudukce azalıyo diye biliyorum ama suan benimkimi böyle bilmiyorum daha 20 günlüğüz 4. Paket 70li bezin yarısına geldik çok sık kakasını yapıyo afedersin osuruken hep kaçıyo mecbur alıyorsun pişik olmasın diye
Qwwertyvjh Sumiire yani bide yaza gelicek benimki hemen değiştirmem gerekir çok deneyimsizim İnşaAllah çocugu pişik falan yapmam hep bakarım ama blmiyom onun çişi ne kadarcık olcak ki anlamazsam falan dye de korkuyom
Sumiire Qwwertyvjh şeritli bezler var hangi markayı almayı düşünüyosun bilmiyorum ama onlar daha iyi oluyo sarı serit var ortalarında çişini yapınca maviye dönüyo birde anlıyosun zaten öyle saatlerce durmuyo dk başı bez aldığım oluyo 😅 umutamıyosun yani
Qwwertyvjh Sumiire prima prum care aldık ama siz ayda 5 paket diyonuz o kadar para bida verirmiyim bilmiyorum ilk gazla aldık ama popişi fazla konfora alışmasa iyi olcak yoksa bizim bel bükülcek 😂😅
Sumiire Qwwertyvjh ah sormayın bizde öyle aldık ama baya zorlayacak gibi duruyo bizi Allah hepimize yardım etsin kolaylık versin maddi manevi
Qwwertyvjh Sumiire Amin amin inşaAllah canım gerçekten rabbim yardımcımız olsun onlar sağlıklı olsunlarda