Kubos01 Hanımlar son haftalardayım dipbucak temizlik için yardımcı abla çağırdık yarın iki kişi gelecekler inşallah pişman olmayız az bir ücrette değil sizler ne kadar ödediniz birde neler yaptırdınız önerileriniz varmı
Ecrin5 Kubos01 ben de geçen hafta çağırdım cam duvar perde mutfak kapı gibi büyük temizlikler yapıldı 200 TL aldı sadece
2107 Kubos01 valla ben kendım yapdım yarın doğum var Allahın izinyle sezeryan olucak inşallah bu gun yıne sabahdan kalkıp yenıden toparladım yeni oturdum valla yoruldum ama olsun kendım yapınca rahat oluyorum temiz olmuş diye🤗
Demirssmomm Kubos01 Ben çağırmadım. Kendim yapabildim yetiştim çok şükür ama kapı üstü, gardolap üstü ve avizeler en çok unutulan yerler 🙋🏼♀️
Mucizemm_8991 Kubos01 sabah sekizde gelip akşam 5 de gidecek 2+1 mutfak banyo duvar kapı pencere perde hepsi dahil
Iambet Ecrin5 ben de İstanbul Anadolu yakasında ikâmet ediyorum şirket mi gelenler şahıs mı numara paylaşma şansınız varsa özelden rica ederim
Ecrin5 Kubos01 evet hepsini indirdi yıkadı sildi yerine koydu daha önceden belli tanidigimiz kişi olduğu için saolsun çok güzel yaptı
EssoSavve Kubos01 ya şirket aramışsınız yada adamına düşmemişsiniz canım halamın koca villayı 300 temizledi kadın 🤦🏼♀️
Ecoli28 Ben her hafta alıyorum birini, tüm gün 300 veriyorum ama sanırım benimki uyguna geliyor 😁 Adana dayım bu arada pahalı olan da var uygun olan da ona göre araştırın derim