benimmdunyamm Neslialya tamam canım ama vardır mutlaka pazarda falan büyük pazarlarda daha çok vardır bizde gecen hafta gördük
Neslialya benimmdunyamm ben tokatin ilçesindeyim o yuzden burda buyuk pazar market falan yok kucuk bi migros var sadece
mercimekspor yozgattayım burda markette gördüm dün. bulamazsan seve seve yollarım yakın tokat 2 günde gelir hemen
Neslialya mercimekspor o kadar çok mutlu olurumkiii haber verin olurmu, internetten alcam çürümüş mü gelir bilemedim
Neslialya mercimekspor varsa baksaniz iletisime gecsem sormadigim hicbi manav market hicbiyer kalmadi
mercimekspor Neslialya buldunuz mu acaba yarın bakıp hala varsa cuma yollarım hemen isterseniz yarın malum tatil
mercimekspor mercimekspor uygulamadan bildirim gelmiyo ben de çok yoğundum bugün buraya giremedim çok üzgünüm keşke erken görseydim yazdığını 😒
Neslialya mercimekspor bebegim çok çok teşekkür ederim ama buldum 🥰😍 Allah bin kere razı olsun canimm
mercimekspor Neslialya ay çok sevindim inan ki dünden beri aklımdasın buldu mu naptı diye bide göremedim ya vicdan azabı çekiyodum. ohh şifa olsun sağlıkla doğsun bebeğin🤗
Neslialya mercimekspor amiin canım valla çok dua ettim sana da tanimiyorum bilmiyorum ama Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
mercimekspor amin hepimizi. adım Rezzan sağlıkla bebeğim olsun diye dua edersen çok sevinirim senin duan daha makbul🤗