kubramomm Kızlar farklı, güzel, duyulmamış kulağa hoş gelen erkek bebek isim önerileriniz var mı? E tabi anlamı da guzel olsun🤭
bebeqiminannesi kubramomm Bende dün oğluşum olucağını öğrendim. Batın Arel ve Göktuğ ismi arasında kaldım halen kararsızım sizce hangisi güzel 💙😇
anne96 bebeqiminannesi batın arel soylemesı zor gıbı ama goktug guzelmıs 😍 ben de kerem dusunuyorum 🥰
bebeqiminannesi anne96 Kerem ismine bayılıyorum ama erkek kardeşimin ismi o yüzden koymak istemedim farklı ailede olmayan olsun istiyorum ama siz bencede koyun Kerem çok kibar naif harikaaa 😇
kubramomm Puddingin Ay Kerem Aras benimde çok hoşuma gidiyor ama soyadınızı uzun cok uzun olur diye istemiyorum bir de kimse uzun diye ikisini birlikte demez sadece Kerem yada Aras der diyor eşim yoksa çok güzel bir isim🥰
bebeqiminannesi kubramomm Yaa siz kaç aylıksınız bizim beyefendiyi öğrenmek detaylı ultrasonda nasip oldu 21+3 💙
Puddingin kubramomm tsk ederi🤎🤎 aybars’a uydurmaya calistim ortaya aras cikti. Icime sindi zaten iki isim soylenmiyo ama iki olsun aontadan aklimda kalmasin :)