ZeynepKir Hamişler selamlar 2.gebeliğimin haberini aldım yok mudur çevrenizde şöyle güzel SSVD yapan kordonu geç kesen babayı da muayene odasına alıp doğumda ten tene uzun uzun temas yaptıran efsane bir doktor? Bacınız bi sevinsin 😅😅
2babymom_11 ZeynepKir valla öyle bi doktor varsa bende alayım ama İstanbul avrupayakası gibi bi yerde özel dışında insana insan gibi davranan doktor biraz zor canım ya 😁bide devlet hastanesinden yanına alıcak hiç sanmam ama varsa iyi olur banada haber verirmisin😇
Selin12- ZeynepKir canım ssvd için istersen bir özel çamlık hastanesinde belma hoca ile konuş kendisi tam anlamıyla normal doğum yanlisi
Cmle1994 ZeynepKir halise yolli bende ssvd için ona gitmiştim çok güvendiğim bi doktor fakat benim previa olduğu için olmayacak maalesef çok tecrübeli bi doktordur
Selin12- 2babymom_11 Avrupa yakasında devlet hastanesi olarak cam sakura şehir hastanesini tavsiye ederim ben orada doğum yaptım 4 ay önce iyiki orada doğum yapmışım qyni özel hastane gibi hem doktorlar hem ebeler hersey ayni özel hastane gibi hatta özel hastane olmayan alarm uygulaması var bebek doğduğu andan itibaren anne ile uyumlu alarm takılıyor ki karışıklık kayıp filan olmasın diye
ZeynepKir Selin12- ya sana ne güzelleri denk gelmiş. Evim çam sakuraya aşırı yakın ama ne zaman gitsem azar çeken doktor denk geldi. Seçeneklerime almadım ben de :(