Babykuzucuk canım herkesin adet tarihi aynı olsa bile yumurtlaması farklı olabilir, erken döllenmede adet tarihi gelince belirtiler belirginleşmiş olur geç döllenmede testte bile çıkmayabilir, anlıyorum bi an önce öğrenmek istediğinizi ama ben adet günümde 1871 beta hcg ile öğrendim o kadar yüksekken bile adetten farklı belirtim yoktu meme acıdı kasık ağrısı o kadar o da normal adetteki gibi, tek fark herkes kabızlık yaşar ben günde beş kez büyük tuvaletimi yaptım iki gün üst üste ama hamilelik aklıma gelmedi normalde böyle belirti olmaz çünkü, demem o ki herkeste belirtiler, görülme süresi hep değişik oluyor, öğrendikten sonra 9. Haftaya kadar ara ara kasık ağrısından başka belirti yaşamadım, 9 da bulantım başladı 15. Haftada bitti, 16da tekmeyi hissettim şimdi 35. Haftadayız tüm belirti tekme ve hareket 15ten beri, benim sürecim böyle oldu herkeste belirti fark gösteriyor inanın yerleşme kanaması ben hiç görmedim mesela, ya da bel ağrısı hiç yaşamadım, karnım çok erken çıktı 12 haftada çıkmaya başladı, tekmeleri çok erken hissettim çoğu gebe 20den sonra hissediyor, sakın kendinizi kimseyle kıyaslamayın her hamilelik serüveni o anne ve o bebeğe özeldir, sonraki bebekte bile farklı olur, umarım adet tarihiniz gelince betanız uçmuş gitmiş olur 😍🤲🏻