syagmurr Ya kendimi bildim bileli hap içerken aşırı zorlanıyorum psikolojik olarak yutamıyorum. Ama doktorum hapımı değiştirdi ve kırıpta olsa içmem lazım nasıl çıkıcam bu psikolojinin içinden ağlıyorum sabahtan beri sinirden🙄
Selin12- syagmurr meyve suyun içine atın ya da suyun içine o şekilde hemen için ben bazen o şekilde içiyordum
Denizyldzm syagmurr cnım bndede o sorun var ksç sefer çıkardım ağzımdan yutamadım en güzeli küçük bi ekmek alıp içine sıkıştırıp bi sağ bi sol edip yutmak acısı cıkmadan ben balık yağını bile o şekil yutuyorum mecburuz napalım bebişler sağ olsun da
Limonzeytin syagmurr O durum bendede var kendimi bildm bileli büyük hap yutamam kırıp içiyorm pskljk evet biliyorm ama düzeltemedim bu sorunu. Decavit kullanıyorm onu bile kırıp yarıya içiyorm yapacak bişi yok elde değl skntı etmeyn bizimde elde olmayan durumumuz bu 😊👍
syagmurr Selin12- dün doktorum bi hapı kaşığa döküp içebiliceğimi söyledi dünden beri midem aşırı kötü. Suyun içine atıp nasıl içiyorsunuz ki?
Dark Selin12- siz bunu danistiniz mi? Bazı hapların midede değil bağırsakta açılması gerekiyor. Aman diyeyim
Selin12- syagmurr söyle benim kan hanım kapsül şekilde açıyorum tozunu döküyorum karıştırıp o şekilde içiyorum
Unutkananne Hamileliğim boyunca en zorlandığım şey. Folik asit içmem lazımdı onu bile okadar zor içtimki ağlaya ağlaya. Ekmek arasına koyup dene bn o şekilde yaptım
syagmurr Selin12- banada verilen kan hapı kapsül şeklinde kaşığa döküp içebilirsin dedi ama mideme zarar verirmi diye korkuyorum bu sefer
Selin12- syagmurr ben doktoruma sordum bana busekilde iç dedi ben hep o şekilde içiyorum çok koymuyorum vişne suyunu caybardaginin yarısını koyuyorum icine döküp içiyorum
syagmurr Limonzeytin mecbur kırarak içicem kırıp içmeyide çok önermiyolar amaa yapıcak bişey yok illaki içilcek🙄
Mysaa syagmurr ben eskiden içerdim sonradan tiksinti oluştu bende de çözümü bu şekil de buldum gargara yapar gibi ağzıma suyu alıyorum hapı atıyorum yutuyorum 😀😀😀
syagmurr Mysaa ya bi kere içsem hep içerim ama işte o korkuyu yenmek asıl mesele diyorum ya boğazımda kalırsa gitmezse😂