Umay255 8+2 gebeyim ve ağzım da yara çıktı tam damakta sirkeli tuzlu karbonatli suyla gargara yaptım yok gecmiyo delircem birşey yiyemiyorum çok acıyı lütfen bir çare bide evde ağız için PIRALDYNE var oje gibi sürülen gebeler kullana bilirmi
Nskyhn Umay255 canım evde karadut reçeli ya da pekmezi var mı yaranin üstüne tut ağzında gezdir gün boyu yap düzeliyor. Tel taktırdıgim zamanlarda kurtaricimdi
Damyavuz Umay255 Hünnap karadut özü al eczaneden ama hünnap olsun. O kadar iyi geliyor ki kızıma bile ondan kullandım. Yara olan yerde beklet ama lütfen. Şifa olsun 😌
maman-es İlacı bilmiyorum canım ama sumak kaynatıp suyuyla gün boyu gargara yapsan iyi gelir inşallah
Umay255 Nskyhn kuzum pekmezi ağıza sürmeyi bırak yanından gecemiyorum o kadar nefret ediyorum napcam bilmiyorum aç olmasam umrumda olmaz çok açım bacım 😁😁🤣🤣 çocukta aç
Umay255 Nskyhn Sana tşk etmeye geldim Bacım dut pekmezi aldırdım zorda olsa dediğin gibi yaptım nasıl rahatladım anlatamam Rabbim senden bin kere razı olsun inşallah çok duamı aldın bugün Resmen ağlıyordum 🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘
Nskyhn Umay255 yaaa tüh reçeli yok mu peki ya da marketten falan reçel halini alsan çok rahat edeceksin 🥴
Nskyhn Umay255 ayyy çok sevindim Allah senden de razı olsun duaların için bir daha inşallah yaşamazsın 🌺🌺
Umay255 Damyavuz kuzum sanada çok tşk ederim aldım ve yaptım çok şükür o kadar rahatladım ki Allahrazi olsun 🥰😘😘
MinnieMouse Umay255 aaa aynı ben 😩 iki gündür damagim yara çok acıyor zaten bulantı var iştah sıfır bide yara oldu hiç yiyemiyorum. Önce su toplamıştı sonra yaraya çevirdi. 8+5 iz biz de. Dişlerim bile ağrıyor damağımda ki yaradan dolayı
Umay255 MinnieMouse kuzum burda bi arkadaş tavsiyesiyle karadut pekmezi sürdüm çok şükür bugün geçti mucize gibi mutlaka kullan aynı haftalardayiz seni çok iyi anlıyorum 🥲