benimmdunyamm Normalde hareketli ama 2 gün önce tetanoz oldum odur budur pek hareketli değil ediyor ama güçsüz yani başına gelen var mı
Aysunnnn_ benimmdunyamm Evet hatta hastaneye de gittim benim üstüne sancım da oldu ama bı iki gün sonra yine fır dönmeye başladı sende bekle iki gün daha azsa doktora görün ama dikkat et azda olsa hareket etmesi önemli çünkü hiç hareket etmemesinden iyidir yani canım 😘
Ruveyda_baskapan benimmdunyamm ben geçen hafta oldum , 2 gün fazla uyudum bebeğim , aşıdan o merak etme
benimmdunyamm Aysunnnn_ yok ediyor kuzum hatta şimdi 3 4 kez etti ama işte bazen cani isteyince atmıyor 🤣 bende pimpirikliyim durte durte hareket etmesini sağladım gece öyle uyudum eşimde kızıyor bu cocuk hiç mi uyumayacak bir rahat bırak diyor
Aysunnnn_ benimmdunyamm ayni benim eşim gibi oda korkuyor heralde biz sallayınca bebeğe bişey olcak die ama anne yüreği korku var başa bela işte napcan mesela bugün kontrolüm vardı bu manyak ordada durmuyordu doktor ultrasonla çevirmiş önünü durmadan başka yöne kaçiodu😂😂😂😂😂😂😂😂❤️❤️