dnz_dnz Ben götürmeyecektim. Kocaman şey bir gün kalacağız, hem kirlenmesin diye ama takip ettiğim biri mutlaka götürün kollarım koptu hastanede emzirmeye çalışırken demiş. Siz götürdünüz mü ya da düşünüyor musunuz?
Tazeanne0134 dnz_dnz valla canım ben götürmeyi düşünüyorum oğlumda götürmemiştim ama bunda götürecem valizime çoktan koydum
Azizinannesi2 dnz_dnz ben almadım ama hasteneye götürmek mantıklı gelmedi bana zaten hastanede elyaf yastıklar var ve ben onu kullanmıştım
Eslemmiraaa dnz_dnz hastanede yastık oluyor zaten 1 günlük için bende gerek duymadım çok büyük ayrıca hastanede temas edecek bi çok yere eve geldiğinde yıkamak gerekecek o yüzden gereksiz bir gün normal yastıkla idare edilebilir 😊🌼
Deletedmom_7 dnz_dnz bence gerek yok kalacağınız 1 ya da 2 gece en fazla o çok büyük çok fazla yer kaplıyor onun yerine daha gerekli şeyleri koyabilirsiniz
dnz_dnz Tazeanne0134 ben baya büyük bir emzirme yastığı aldım herhalde valize sığmaz. Olmadı poşete falan koyarım. Aslında araba götürecek sanki sırtımda taşıyacağım. Teşekkür ederim cevap için 🌼
dnz_dnz Azizinannesi2 ben de hiç düşünmemiştim bile ama şimdi aklıma takıldı. Başka normal bir yastık koyarız diye düşünüyordum dediğiniz gibi. Teşekkür ederim cevap için 🌼
Tazeanne0134 dnz_dnz valla benimki de baya kaba ama orta boy valize sığdı biraz zor ama sığdı 😂 yani araba ile gideceksin aynen götür baya rahat çünkü emzirme yastığı ne demek canım
Azizinannesi2 dnz_dnz aynen öyle zaten hastarde yastık var yanına kılıf al onu geçirirsin 🌼önemli değil
dnz_dnz Eslemmiraaa ben de öyle düşünmüştüm zaten yıkadıktan sonra zor geçirdim o kılıfı 😄 teşekkür ederim 🌼
dnz_dnz Deletedmom_7 ben de öyle düşünüyordum bir gün için taşımaya değmez diye ama işe yarıyor diyen de var. Teşekkür ederim cevap için 🌼
dnz_dnz Oznur3460 anladım çok kararsız kaldım ben de son dk alırım kesin. Zaten ihtiyacım olabilecek her şeyi doldurdum eve gelen bulamaz diye 😄 teşekkür ederim 🌼
litfenama dnz_dnz aynı konuyu dün düşündüm ve bagaja koymaya karar verdim. Ne olur ne olmaz. Eğer sezaryen olursa emzirmenin zor olacağını düşünüyorum. Yastık işe yarar. Sonuçta bagaj eşya taşımak için var asdfgsf
dnz_dnz litfenama doğru 😄 ben de bir öyle bir böyle düşünüyorum. Araba olmasa tamam zor olur belki çok eşya. Aklımızda olacağına yanımızda olsun
Sinemmmmm58 dnz_dnz ay valla sezeryan olacaksan kesinlikle gotur normalde de sana kalmis ben mahvoldum emzirirken bide damar yolu vardi o iyice kotu yapti