ikramomm Hanımlar 31 haftalık hamileyim ufacık bir idrarım gelsin geldiği gibi gitmezsem karnım semsert oluyor kasılıyor baskı oluyor nedendir sizce yaşayan var mı ?
Eslemmiraaa ikramomm canım o bende de oluyor ya bence normal heralde karnımın altında baskı oluyor göbeğim düşecek gibi hissediyorum idrarımı yapınca rahatlıyorum 34.haftamdayım
ikramomm Miniginannesi-0104 valla ölçerek içmiyorum ama 500 ml petim var onu günde baya doldura doldura içiyorum
Miniginannesi-0104 ikramomm Canım benim aynı sorunu bende yaşamıştım yanma falan yoksa eğer suyu az içmenden kaynaklı En az 3 litre içmemiz lazım hamiş anneler olarak 😇
ikramomm Miniginannesi-0104 yanma yok karnım kasılıyor tutmaya gelmiyor idrar kesem iyice ufaldı herhalde ondan yoksa tahmini 500ml’den 6-7 pet içiyorum 🤭🤭
Miniginannesi-0104 ikramomm tutma zaten canım ben zor yetişiyorum lavaboya geldiği an gitmeliyiz diye düşünüyorum sıkıştırıyor bizi bebişler🙃🙃
ikramomm Miniginannesi-0104 geldiği gibi gidiyorum zaten kasılmanın geçmesini bekliyorum bazen 1-2 dakika sadece hareket edemiyorum çünkü o zamanlar sanırım yerleri daraldı ondan olsa gerek 🤭