Duha35 Kızlar suyum geldi yatışım yapıldı. Sancım yok ilaç verdiler açılma olması için ne yapmam lazım. Açılma olmazsa sezaryan olacakmışım. Sezeryandan korkuyorum. Suni ile doğum yapanlar fikir verebilir misiniz ne yaptınız sizler
Hediyemm Duha35 korkma canm sezeryan kurtarıcıdır onlarca binlerce kişi sezeryan oluyor bende dahil buna korkma
ruya-11 Duha35 korkma canım sezeryan öyle düşünüldüğü gibi acı içinde olacağın bir durum değil kolay geçiyor
SssenemmM Duha35 rabbim yar ve yardımcın olsun benim de bugün yatisim yapılıp yarın suni sancı ile doğumum baslatilacak rabbim cektirmeden tez vakitte ikinizi Dr sağlıkla kurtarmayı nasip etsin ama sezeryan olursa da korkma sonuçta ikisi de doğum önemli olan bebeğin ve senin sağlıklı olması
Mabg004 Yeterli açılmam olana kadar verdiler bana suni sancı canım sonra kontrol ettiler ederlerken suyum geldi doğuma alındım normal oldu benim
Merveii Duha35 o zaman hiç korkma canım herşey çok iyi olcak inşallah. Ben de suni aldim 7 cm acilmaya ulaştım ama bebegim kanala girmediği için sezeryana döndük. Bebek kanaldaysa herşey daha kolay olcak inşallah