Nurdann Kızlar bebek bakım çantası aldım nasıl temizlesem bilemedim tecrübeli arkadaşlar siz nasıl temizlediniz ya da yıkadınız mı?
Deletedmom434 Nurdann e bebekten bye bye markasından aldım 140₺ ye üzerinde 30 derecede yıkanabileceği yazıyordu yıkadım hiç bir şey olmadı😊🙈
sudamlasi Nurdann çantanın kenarında bi yerinde yazıyo mu yıkanabilir diye eğer yazıyosa 30 derece de yıkayabilirsin yazmıyosa bi güzel sil👍🏻
Nurdann Sehererkull ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim kaldırdım sıra çantaya geldi onu da nasıl yıkasam bilemedim 🤭
Sehererkull Nurdann benimde utu bitti hatta suan utuden kalktim 😄 yarinda cantaya bakarim evet bk uzrrinde yaziosa yikama sekli kolay bakalim
Babies16 Nurdann makinenin elde yikama ayari var 30 derece ilik su zaten.sıkma ayarini dusurup oyle yikiyrm ben hassas seyleri.hic bsiey olmuyor
Nurdann sudamlasi kötü kokmuyor ama bebişin eşyalarını koyacağım için içime sinmez sadece silmekle 🤰🏻
Babies16 Nurdann elde yikamada sorun olmuyor ben herseyi yikadim o programda.uyku setlerini kormulaiklari herseyi.hic bisey olmadi olmaz merak etme
Flz Beyaz sirke al suya biraz damlat ( beyaz sirke diğer sirkeler kadar keskin kokmuyor) bezle sil canım ben öyle yaptım hem mobilyalara da öyle yapıyorum yerleri de öyle siliyorum tertemiz mikrop kırılıyo