Unlukacar Asenamery spinal oldum çok rahat geçti canım genel olunca ayılması sonra narkozu atman falan biraz zor oluyor
Defneadamoms Asenamery genel anesteziyi tercih etmemeni öneririm . Kızımı.hemen göremedim . Uzun bir süre kendime gelemedim .Eğer elimde olsa idi spinali seçerdim.
Ebruuuusalman Asenamery ilk dogumum genelde 2. Daha dün spinal oldum cok korkuyordum ama korktugum gbi olmadi smdiki aklim olsa ilkinjde spinal olurdum
dnz_dnz Asenamery benim de on gün kaldı ama hala karar veremedim. Hep genel anestezi istiyordum ama en son doktorum biraz aklımı çeldi spinal konusunda. Baştan sakinleştirici vermeyi kabul ederlerse spinal yaptırabilirim ama korkuyorum da işte. Uyanayım her şey bitmiş olsun istiyorum 😄
Asenamery dnz_dnz bende korkuyorum ama benimde yarın yatisimi yapacaklar kızımı hemen görmek istiyorum bir yandan da
dnz_dnz Asenamery ben de anestezist ile görüşeceğim kadar vermek için. Kızımı hemen görmek isterim ama nasılsa uyanır uyanmaz da hemen göreceğiz kendimi öyle teselli ediyorum 😄 inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza❤️
Ebruuuusalman Gulra illa sonda acitiyo ama ole buyuk bi aci degil kimi doktor uyustuktan snrada yapiolsrmis ben uyumadan once yaptilar öyle dayanilmicak bi aci degil ufak bi agri oluo gidio
ruya-11 Gulra belden iğneyi yaptıktan sonra yatırıyorlar anında sonra sondayı takıyorlar o sırada biraz uyuşmuş olduğun için çok hissetmiyorsun sondayı
dnz_dnz Ebruuuusalman öyle diyorlar ama artık çok az narkoz veriliyor bebeği etkilenmeden alıyorlarmış. Eğer bebeğe zararı olacak olsa doktorlar kesinlikle zorunda kalmadıkça genel anestezi yapmazlar ki. Bence o daha eskide doğru olan bir şeydi. Anestezist ile görüşeceğim ama bakalım ne diyecek
Ludmila Peki spinal oldunda bebeğe narkoz gitmiyormu çok saçma spinal da narkoz çok bayanlar post açmış spinalda yüzü felç olmuş benim arkadaşimda felç olmuş
Atak66 Ludmila sanki spinal daha tehlikeli gibi daha rahat olabilir ama ben her türlü korkuyorum genel sanki daha iyi
DrSnm Ben de ilkini spinal oldum ikinciyide öyle olmayı düşünüyorum sondayi ne zaman hangi ara taktılar görmedim hissetmedim bile iyikide spinal oldum çocuğum doğar doğmaz gördüm o ilk bakislarmiz teninin tenime değmesi çok mucize ve güzel bişey🙂
Ludmila Atak66 bir oğlumum var normal doğum bide kizim sezeryan oldum45 dk uyaniyorsun zatte şimdi tekrar hamileyim as kalmiş doğma genel istiyorum