Annekubra Kızlar suan 25 haftalık hamileyim ve ilk evlilik yildonumumuz hamile olarak geciricem ve ben eşime anlamlı hediye ne almalıyım bilmjyorim yardim edin
Manolyagkmn Annekubra bizimde 1 haziran ben iki tane tshirt 2 parfüm aldım birde bebeğimiz için tuttuğu takımın tulumunu almayı düşünüyorum.
La_le Annekubra benimde yaklaşıyor karnına kurdale takip yıl donumumuz kutlu olsun dicem 😅😅🥰 en büyük hediye oğlumuz dicem
Satiyeak Annekubra bizimde 16 haziranda bosver hediye almayi dedim disarda yemek yiyip ac karnimizi doyuralim😂😂
Annekubra Manolyagkmn yok ya bugün arkadaşlarına sordum sizce ne alabilirim diye neye ihtiyacı var bakalim onlardan haber bekliyorum
Deletedmom727272 Annekubra bence hediye seni de bağlamalı neticede karşı tarafta sensin🎈 öncelimle tebrik ederm nice yıllara👏🏻 İkinizinde masaj, spa gibi rahatlayıp bir kaç gğn kafa dinleyebileceğiniz bir haftasonu ayarlayabilirsin..
Askiletotomsu Deletedmom727272 masajı spayi kızcağız hamile ya Onermiyorlar canım Bide profesyonel yeri nereden bulacak Cinsel şeyler dönüyor hep
Deletedmom7373700 Annekubra yanlış anlamayın ama arkadaşlarına niye soruyorsunuz ki. Sizin eşiniz. Siz bilemeyecekseniz neye ihtiyacı var ne ister arkadaşları nasıl bilecek ki.
Deletedmom727272 Annekubra “hamile masajı” bilen bi yer bulabilir ya da sorabilirsin belki aslında sırt boyun ağrıların varsa çok iyi gelir.. şunu da iliştireyim:) https://www.mutluanneleriz.com/2019/04/03/hamilelikte-masaj-yaptirmak/
Deletedmom727272 Askiletotomsu yok çiçeğim spa tabi ki onun için değildi😌 öneri ya işte araştırıp bulunabilir alta da link bıraktım ki düşünme/doktoruna sorma payı olsun🎈