Mervesofiye Kızlar bu durumu yaşıyan oluyor mu derin nefes alamıyorum sol göğsümün altı kaburga kemigimde inanılmaz ağrı oluyor
Gamzess1 Mervesofiye Bi gece bu Ağrı beni acillik etti gerçi boşuna gitmişim yapacak bi şey de yok tamamen çocuğun pozisyonu çok korkuyorum bi daha kaburgama girecek diye 27yim bende
Mervesofiye Zeynep2461 acile gittim iki kez cigerinde pıhtılaşma olabilir dedi ama herhangi bir tetkit yapamadılar gebe olduğum için
Mom10_ Ah canım yazıyı görünce 9 hafta önceki acılarıma gittim 🥺 bende de çok oldu yattığım yerden kalkamıyor yatınca batıyor resmen bağırıyordum ay diye .. ben de 1 ay sonra geçmeye başladı .. inşallah en kısa zamanda geçer senin 🙏🌸
Mervesofiye Mom10_ amin inşaAllah ya gerçekten kurtulmak istiyorum uyku zehir bana çok teşekkür ederim 🙂
Zeynep2461 Mervesofiye kandaki pıhtı değerine bakıyorlar benım pıhtı yüksek doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün
Mervesofiye Zeynep2461 benim kanıma da baktılar o değer yüksek dediler ama herhangi bir şey yapmadılar