Sbm050421 Bildiğiniz uygun fiyatlı sayfa var mı yapan ? Bir sayfaya sordum kapı süsüne 230 TL dedi , magnetin tanesine 9 TL dedi
Tugceakdgn Sbm050421 artık ucuz bişey yokki maalesef o fiyatları görmek garip gelsede heryerden aynı. Makrome kapı süsü çok çabuk kirleniyor bence tozunu alabileceğiniz bi kapı süsü yaptırın tavsiyem. Az önce bi arkadaşa da söyledim ben yatırdım magnetimi çokta seviyorum herkes çok beğeniyor kime gitsem buzdolabında miskokulutas34 sayfasında sizde bakın
Tugceakdgn Sbm050421 yaptırmak istiyorsanız hem kapı süsü hem magnet 500 600 TL gözden çıkaracaksnZ ama insan yaptırmak ya istiyor yani bi kere diyorsun diye diye yapıyorsun
Ozge Sbm050421 hepsini kendim yapmama rağmen 200lirayı buldu. İpleriydi anahtarlık halkasıydı etiketiyi lazer kesimiydi derken.
Zehra41 Sbm050421 canim guvenilir sayfa ariyorsan arkadsmn da sayfasi var. İnstgramda sayfasinn ismi macromali . Bi sor fiyat al. En son paylastgi kapi susunu bana yapti hira yazan💞
Tugceakdgn Sbm050421 demek istediğim berşey pahalı ya yapmayacaz yada işte gözden çıkarıp yapıyoruz yapmasak üzülüyoruz aklımızda kalıyor
Ozge Sbm050421 satıcıların da el emeğini koyduklarını da düşünürsek pahalı satmaları normal geliyor artık🥲
_momy_ Sbm050421 kuzummm ben eskişehirde bir yere yaptırdım çoook güzel ve uyguna yapıyor tanesi 2,5₺ yaptırdım ben sayfası da rengarenkişler26