Bugün sabah sezeryan doğumum vardı. İlk.gebelik ilk heyecan tabi ben heyecan yapmamaya çalışıyorum ama ailem eşim benden daha heyecanlıydi hepsi sulugoz🙈 herneyse ameliyata girdim o kadar ilgililer ki o kadar guleryuzlu ki hepsi dedim iyiki bu doktoru bu hastaneyi secmisim. Doktorumu beklerken sohbet ediyoruz tabi. Doktorum geldi hazırlıklar tamamlandı tabi onden dediki bana doktorum saçını kesiyorlarmis gibi düşün o his olacak dedi fln hepsi moral veriyor. Ben yattım uyuşturdular tabi başımda iki kişi etrafta bir sürü kişi. Sürekli benimle konuşuyorlar hatta bı ara çocuk çıkıyorken bişi dediler sesiniz geliyor sessiz konusalim lütfen dedi başımdaki anestezici doktoruma fln onlarda gülerek sessizce cevap verdi 🙈🤣 ben hissediyorum bı sallantı var ama diyorum heralde çıkıyor çıkmış halbuki çığlık sesini duydum. Sonra bana gösterdiler tepeden ben başladım ağlamaya başımdaki bı diğer kişi ağlama beni de ağlatacaksın diyor gözyaşımi siliyor fln sonra bebeğimi silip yanıma getirdiler bı kaç poz aldılar öptüm onu Allahım o kadar güzel ki dedim bu benim mi 🙈 ameliyatim çok güzel geçti. Spinal anestezi oldum bu arada belden aşağısı uyuştu. Sutum gelmeyecek diye çok korktum ama az az geldi hatta odaya cikjnca bir kere emdi sonra emmedi bayağı kavrayamadi aç kalmasin diye bir kere mama verdiler. Sonradan ben annemle surekli ilgilendk mama istemiyordum çünkü şükür bebeğim öğreniyor yavaşça kavrayacak. Beslenmesi iyiymiş yani. Hatta ılık bı dus aldım izin verdiler lohusa şerbeti fln içtim. Bebeğim üç kere kaka yaptı iki kere de çiş çok mutlu oldum 🤣 dikişlerim çok ağrıdı başlarda çok zorlandım ama sürekli bebeğim için kalkıp yurudm her saat yürüdükçe açılıyorsun tabi ağrılar devam ediyor zamanla da iyilesecegimi biliyorum. Diyeceğim o ki korkmayın kızlar güçlü olun. Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın. Şuan bebisim yanımda uyuyor yarında taburcu olacağım 😇🙏🥰