Deletedmon00881 Rukiye- valla bitanesin de hiç inmeden doğum yaptım ama kanaldaydı 😂 diğerlerinde indi şöyle 34. Haftadan sonra
Quadera Rukiye- 37. Haftada bir anda karnımın şekli değişti aşağıya indi. Gözle görülür bir fark oldu. Hatta eşim bile fark etti.
Rukiye- Deletedmon00881 ben 35+5teyim de sanki hafif inmiş gibi geliyor ama internette dışardan bariz görünür gibi bişi okudum oyüzden inmemişte olabilir acaba yolda mı 😃
Rukiye- aylinn2604 dün avm’de bi kadın gördüm bomboş üstü altındaydı tüm karnı inmesi öyle bişi mi acaba yoksa karnı mı öyle şok oldum kaldım 😃
Rukiye- Deletedmon00881 aşağı iniş yolunu kasdetmiştim ama aynı kapıya çıkıyo tabi 😂 sorma nasıl başladı nasıl yolun sonuna geldim bellisi yok 🙈
Rukiye- Quadera eşler bile farkediyosa demekki benimki daha inmemiştir gözle görülür olduğunu okudum bende benimki hafif inmiş gibi geliyordu bana ama demekki daha var
Quadera Rukiye- inince mide yanmam falan geçti rahatlama gelmişti bana. Umarım sizde biraz olsun rahatlarsınız en kısa zamanda 🌸
Arzuburak Bana bugün bir teyze dedi aşağ inmiş diye zaten aşağ bölgemde ağırlarım çok 35+3 ben kızlar ve sezaryen olucam bakalım kontrolde belli olur heralde bu hafta