kucukkurtc Kızlar rahim filmi çekildim geçen hafta pazartesi , sonuçta tüpler açık ama kavite normalden küçük yazıyor bu ne demek başına gelen var mı birde gebelik şansı yükseliyor diyorlar hsg den sonra gebe kalan var mı bu şekilde🙏🏻
Lionmother kucukkurtc Bir sürü rahim anomalileri var canım doğuştan gelen. Senin de demekki normalden küçük rahmin ama tedavisi nedir bilmiyorum bununla ilgili doktor bilgi verir mutlaka
Hilallalal kucukkurtc bende nisanda çektirdim canım adetim 10 gün geçti testler negatif hiç bu kadar gecikmezdim rahim filminden mi oldu acaba bilen var mı? Bir de canım filmden sonra antibiyotik kullandın mı
Sedaanurr kucukkurtc ne 29 Nisan’da. Çektirdim şuan pozitifi gördüm canimm idrardaa adet olmadan çoğu kişi kaliyo eşinde bı sorun yoksa
Efnan kucukkurtc bende çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım canım faydası oluyor diyorlar ama kısmet tatbiki
Cns322 Evet ben cekildikten sonraki ay hamile kaldim. Öncesinde dış gebelik geçirmiştim. Sag tup tikaliydi açıldı. Kaviteyle ilgili bir sey yazmıyordu raporda.
kucukkurtc Lionmother evet bende biraz okudum ama doktor şimdilik bişey yapmamıza gerek yok dedi ama normalden küçükte yazıyor bir tereddütte kaldım canım
[silindi] kucukkurtc valla doktorun biri sürekli rahmin küçük demişti bana rahim filmi çeken doktır bi şey demedi şükür ben doğum yaptım küçükse de değilse de inş sana da bebek nasip olur zamanında ben çok takmıştım kafama takma canım
kucukkurtc [silindi] yani kavite normalden küçük yazıyor canım bende anlamadım işte o ne demek rahim mi küçük başka bişey mi içerde raporda öyle yazıyor , bakalım inşallah olur 😍🙏🏻
Lifeee kucukkurtc canım geçmiş olsun Allah gönlüne versin inşallah bende çekindim film doktorum herşey yolunda dedi Ama bir başka doktor t şeklinde dedi sonra kendi doktoruma geri gittim filmi çeken BM’yle birşey var mı diye hayır yok dedi yani doktorun ne dediyse onda kal derim
kucukkurtc Lifeee anladım canım şimdilik birşey yapmaylım dedi valla bakalım artık nolcak bu ay içinde gebe kalır mıyım görücez
kucukkurtc Gullusimsek Ayy inşallah benimde bir an önce olur, peki rahim filminizde bir sorun çıkmış mıydı
Sedaanurr kucukkurtc yok canimm tüpler falan açıktı bı sorun çıkmadı sadece enfeksiyon vardı vajinal fitil verdi onu kullandim