Evett ben geldim 15 nde sabah suyum gelmisti eski postumu gorenler olmustur sabah 6.30 civari suyum geldi ama ben emin olamadim o yuzden biraz uyuyum dedim 11 e dogru sanciyla uyandim ve tekrar suyum.geldi kalktim kizimin cantasini hazirladim dusumu aldim esimi uyandirdim evimi toplayip kizimi anneme birakip hastaneye gittim ve acilde doktor muayene ettiginde suyumun sizma yaptigini ve direk yatis verdigini soyledi ben bu kadar hizli geliscegini beklemiyordum. Acilden yatisim yapildi dogum katina yatirdilar orda ultrasonla muayene edildim odaya gecirdiler nst ye bagladilar sancilarim coktu ve yarim saat icinde apar topar doguma alindim.. ameliyathaneye girdim beni bi korku sardi neyse igneyi vurdular belimden hic hissetmedim acisini falan sonra yatirdilar uyustuktan sonra sondayi taktilar ve isleme basladilar. 4.20 de girdim 5.50 de ciktim . Ayilma odasinda 1 saat durdum karnima bastirip pis kani cikardilar 3 4 kere o kadar da aci veren birsey degilmis kendinizi sıkmadığınız sürece acimiyor. Sonra kum torbasi konuldu ve 11 de ilk ayaga kaldirdilar ilkinde cok zorlanmistim aglamistim bunda hic hissetmedim bile bugun aksama dogru taburcu oldum ve evdeyim hareketlerimde hic kisitlanma yok birtek yataga yatip kalkarken dikislerden dolayi zorlaniyorum 🙂 merak ettiginiz soru varsa cevaplayabilirim