Melisa036 Hamilelikte ağdamı. tüy dökücümü kullandınız ben lazere gidiyodum ama tüylerim yenilendi galiba çıkmaya başladı ne kullandınız siz lütfen yardımcı olun
Bayancorek Melisa036 Tüy dökücü kimyasal vs. içerdiği için gebelikte önerilmiyor. Ben senelerdir ağdaya gidiyorum, hamileliğin başından beri de devam ediyorum sorun yaşamadım. 🌸😊
aylinpalaa Melisa036 gebelik öncesi ve gebeliğin başından beri de ağda canım, tüy dökücü krem kimyasal olduğu için zararlı diye biliyorum
BeyzaF Melisa036 gebelikten önce ağdaydı ama öğrenince jilete geçtim. Düşük tehlikem vardı başta Ağdayı çok önermiyolardı bende korktum ağda istemedim şuan 28.haftadayım bu sefer de ağda yapamıyorum canım çok yanıyo doğumdan sonra dönebilcem ağdaya galiba.
eylulummmm @Melisa036 kendim ağda yapıyorum 23 haftalığım şimdilik sorum yok ileriki haftalarda da ağlaya giderim büyük ihtimalle
[silindi] Melisa036 benim de hamilelikten sonra lazerli kısımlarım arttı jilete başladım ama öyle de çok hızlı uzuyordu. Ağdaya geçtim. Tüy dökücü kesinlikle yasak lazere de 3 aydan sonra gidilebiliyor dendi ama ben risk almıyorum