Guneslhn 43serife benim hic bulantim olmadi, gebelik basindan beri bir gram vermedim😄 vermis olmayi dilerdimm
Hatice_gzr2505 Guneslhn pazartesi doktoruma gittim 29+3 dü o zaman 10 kilo almışım doktorum iyisin dedi 🙏 zatwn bebeğim de 1550 gr gelmişti 😂 aslında biz çok kilo almıyoruz bebeğin kilosu suyu derken bayağı çok görünüyor
Guneslhn Hatice_gzr2505 ya benim doktorum ikiz gebe olmama ragmen 12 kiloyla bitirsen iyi olur demisti. 29 haftada 8-9 kilo aldim, cok degil aslinda iki bebek, iki plasenta, rahmim iki kat buyuk ne bileyim o 12 dedigi icin bana cok geliyo simdi aldigim kilo
Hatice_gzr2505 Guneslhn ikiz gebeliğe göre gayet iyi çok değil doğurunca hepsi biter iki tane can taşıyorsun karnında 🥰 allahım sağlıklı doğurmayı nasip etsin
43serife Guneslhn vermiş olmak çok güzel bişey ama bulantı kusma iştahsızlık koku hassasiyeti o kadar kötüydü ki yeni yeni düzeldim 😊
Sibel83 74 le hamile kaldım 85 oldm 38+3 bugun Boyum 173 Yaşım 40 20 mayısta sezeryanla kızıma kavuşucam 🥰🙏
Zeynepppdyg Guneslhn 27 haftalık tek gebelik 7 kilo aldım ben napıyım😅😅bence senin gayet ideal 👍bebekler zaten 1+1 =2 kilo ediyor
Guneslhn Zeynepppdyg doktor strese soktu yoksa cevremdeki tekil gebelerden daha az almisim aslinda. Dun doktora gittiğimde kizlardan biri 1100 digeri 1250 idi☺️
Elesravi Ipekcntrk bende 25 haftalık hamileyim 56 ile hamile kaldım şu anda 57 58 arası git gel yaşıyorum 🫣
Zeynepppdyg Guneslhn benim doktorum bana bile ideal dedi çünkü gerçekten vüct alıyor haftada 3 gün pilates hergün 7 km yürüyorum tatlı hamurişi vs asla tüketmyrm ama vücüdum aldı bende dedim demekki almam gerekiyor bence siz hiç takılmayın bazı doktprlar kendilerini ebru şallı doktoru sanıyor herlade 😂😂