Murgul Kızlar bebek odası için ne tarz loş ışık kullanıyorsunuz Prize takılan düğmeli birşey aldık ama ampulu çabul patlıyor. Uzun ömürlü ne tavsiye edersiniz
Tubmavi Murgul uzun ömürlü mi bilmemmbeşiğin kenarına 10lu ampüllerden taktom gğzel loş yapıyor. Deneyimlemedim henüz. Her gün gidip bi açıp bakıyorum ama bebek hanım henüz gelmedi 😂
Ozge Murgul ledli toplardan aldım. Bir de gökkuşağı şeklinde pilli Led aldım ikisini de bimden almıştım
Anneoluyorumbenn Murgul kesin bir bilgim olmamakla beraber bebek odaların da gece lambaları ve bu tarz ışıkların gelişim ve büyümeleriyle alakalı önerilmediğini bir kaç yerde okumuştum bende kullnmak istiyorum ama önerilmiyormuş 💁🏻♀️
Ozge Ozge bimden yatak odası için aldığım pilli gece lambasının 1yıldır pilini değiştirmedim duracell de değildi. 😂 Bu da uzun gider bence
Murgul Tubmavi Ozge Şansa uzun giderse iyi Pilli ışık verem hediyelerim var 2tane. İkiside kullanınca pili dayanmıyor ondan önyargı oldı bende sanırım
Murgul Gzm-- Gittiğimde bakayım inşaallah Hayvan figürlü vardı birkaç ay önce gelmişti ondan mı aldınız markası varmı
Gzm-- Murgul markasini hatirlamiyorum evet hayvanli falan bizimki baykuslu hatta.sensörlü oda kararinca kendi yaniyor
Murgul Gzm-- aaa ne güzel Baykuşlu lambayı görmüştüm iyi olduğunu bilsem alırdım zmanında neyse nasip olursa alırım
Murgul Anneoluyorumbenn aaa ne tarz kullancaz Karanlıktada yüzünü filan görmüyorum Örtü geldimi kustumu vs
Anneoluyorumbenn Murgul her gün farklı bşy çıkıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum en iyisi doğumdan sonra çocuk doktoruna sormak olacak