nfssultan1 Ozlemdrn Güzel gidiyor çok şükür 22+1 olduk bugün 18′den bu yana her gün pıt pıt yapıyor miniğim tabi bu son günlerde arttı ☺️ Babası elini koyunca bir türlü yapmıyor ama sert tekmeleri bekliyoruz heyecanla 🌿💚
Deletedmom73711 Ozlemdrn Bu halimize binlerce kez şükür, Rabbim aratmasın… Oğlumda MaşAllah kıpır kıpır, müzik dinleyip anne-oğul sohbeti yapıyoruz. Ben konuşuyorum o da vurarak cevap veriyor🥲❤️
Mlkysf Ozlemdrn çok şükür iyi gidiyor şimdilik tekmeleri dışarıdan görülüyor artık her zaman olmasada geçen hafta ayrıntılı da yüzünü de gördük minnoşum ya şimdi 1 ay geçmek bilmicek😀
SinemUnalOzturk Maşallah benimki hareketli özellikle akşam saatlerinde 🙂 bugün detaylıya girdim asla yüzünü göstermedi beni birazcık üzdü 😂
Ozlemdrn MerveBurhan @SinemUnalOzturk benimki geçen hafta öyleydi simdi çok az hareket ediyor canımı sıkıyor bende haftaya detayliya gircem insallah yuzunu gorurum cok merak ediyorum 🥰
nfssultan1 Ozlemdrn Ayy bende ya 24 de gideceğim bakalım inşallah gösterir 🥰 Sağlıkla gelsinler inşallah 💜
Ozlemdrn Deletedmom73711 yaaa çok güzel beimkibde hareketi azaldı çabuk sıkılıyor nazar mı ettim naptm
nfssultan1 Deletedmom73711 N le tarz müzikler dinliyorsunuz 😊 Bende istiyorum da böyle açıp oğlumla sakince dinlemek bir an da oyun havalarına gidiyor durum 😂
Deletedmom73711 nfssultan1 Bizde de pek fark yok aslında😂 Yeni Türkü Mark Eliyahu Melek Mosso Birsen Tezer Ezginin Günlüğü Aklıma şu an bunlar geldi, güne bunlarla başlayıp İsmail Yk ile devam ediyoruz😂 Arada Türkçe rap-pop 😂
Stars 23hafta olcaz yarın bakalım detaylıda yüzünü gorcez mi inşallah gösterir bebeğim 🤲🤲 iyi olsunda göstermese de olur
Ysmndnz 22 haftalık oldu geçen hafta detaylıya gittim yüzünü gördük çok şükür ama doktor bayagı uğraştı yüzünü göstersin diye . Elleriyle bebegi karnımda çevirdi bir kaç poz yakaladı 🥰