Sultan5566 özelde yapacağım devleti bilmiyorum ama yok yazan var
Tree doğuma yarım saat kala ağrı hissetmeyip doğum anında mı hissettiniz yani? Bir de bel ağrınız kaç yıldan beri duruyor doktorunuz ne dedi bu konuda geçmeyen bel ağrısı ihtimali de var o zaman Allah korusun
Deletedmom627372 hiçbir şey hissetmeden nasıl ıkınma ve doğum oldu peki doktor mu yönlendirdi ıkınmanız için? Her doktor neden yapmıyor acaba riskleri de mi var ki…
Elaugur4736 ee spinalde de belden aşağısını uyuşturup sezaryene alıyorlar siz napacaksınız ya da nasıl doğum yaptınız spinal bile olmadı mı?
Duha35 sonrasında kalıcı bel ağrısı mı oluyor ki öyle bir uyarıda bulundular mı size sordunuz mu?
Zeynosunannesii bu ihtimali de soracağım doktoruma ama bel ağrısı kalacak olsa spinalde de kalırdı o zaman onu niye yapıyorlar ? Ki zaten ondan da sorun yaşayanlar oluyormuş olmuyor değil ..
Merveomer34 spinalde kuzenimde şiddetli baş ağrısı olmuş ve yaşayanlarda var sadece epidurale has bir durum mu bu sanmıyorum …
Sevgikara ücreti sormadım özelde yapacağım ama buradaki yorumları okuyup fikrim değişmezse tabi …
Nmtkcc ıkınamadan nasıl doğum oldu peki ?..bi de bel ağrınız baş ağrınız vs oldu mu sonrasında kalıcı yada geçici…