Arann Kızlar ani bir ses olduğunda bebeğim hemen tepkı verıyor, korktuğu için midir sizce ? Bu durum üzüyor benı 😢34 haftalığız suan da
dnz_dnz Arann benim de olmuştu öyle bir kere. Artık duyduğu ileri haftalarda ürkebilir tabi yüksek ve ani seslerden ama endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Çok sık olmuyordur zaten. Ama insan üzülüyor tabi. Ben de korkuttunuz çocuğumu diye kızmıştım😄
Ozge Arann ya bugün aile hekimliğine eşimle gittim. Hemşire ile gözlem odasındayken doktor ile eşim konulmuş bebek hareketli falan demiş eşim. Şimdi herşeyi duyar korku gerilim filmi falan izlemesin bebek etkilenir duyduğu seslerden etkilenir falan demiş doktor da. 29.haftadayım bu arada.
La_le Arann evet canım korkabiliyir anı seslere tepki veriyor daha az önce saç kurutma makinasinı açtım normalde kullanmam ben açtığım an bebeğim haraketlenmeye başladı şuan acayip tekmeler atıyor dönüyor 32+4 haftalık gebeyim bende
Arann dnz_dnz ilk gebelıgımde böyle bir durumla karşılaşmamıştım, ya da hatırlamıyorum ☺️ Teşekkür ederım ıcımı rahatlattınız sağlıcakla korkmadan gelsınler ☺️
Arann Ozge benım ki de öyle çok hareketlı genelde. ani yüksek seslerde öyle tepkiler verıyor, çocuğum anne karnında korku travmasına maruz kalsın istemıyorum umarım hıc bir bebıste buna maruz kalmaz 🙏 teşekkür ederım 🌸 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
dnz_dnz Arann üzülmeyin siz zaten sesler boğuk gidiyormuş anne karnına. Sağlıkla kucağımıza alırız inş dediğiniz gibi ❤️