Stuna kubramomm ben sürekli bicibici aşerdim 😂😂 hayatımda bi kere yedim çok da sevmedim ama sürekli canım istedi. Ankara’da yaşıyorum atamadığımız yer kalmadı burda yapan bi yer yok. En sonunda kendim yaptım yedim rahatladım🙊
Leylican Nerdeyse hergun soğan domates salatalık üstüne nar ekşisi döküp yiyorum resmen kriz geliyor🤦😄
kubramomm Blossoomm on sekizinci haftada kesin söyler Allahın izniyle kaygı etme🥰 gitmeden önce bol bol bitter çikolata ye oyle git bebiş cinsiyetini göstersin diye❣
kubramomm tarcinnnn Ay ben hamile olmadan önce ya bu asermek bana cok sacma geliyor falan diyordum ana durduk yere aklıma birden kiraz geldi agzima kiraz tadı geliyordu resmen sonra dedim ki vallahi resmen aserme dedikleri şey bu heralde dedim😂
kubramomm Muallime_97 ay valla bende tam tersi asermek değil de bende daha ince et yemezdim hamileligimin ilk başından beri hatta hamile olduğumu bile bilmiyorkenden beri eti gayet güzel yiyorum🥰
benimmdunyamm kubramomm erik asermistim ilk ama hamile olduğumu bilmeden pazara gittim canım bir kabak tatlısı çekti normalde hayatta sevmem de yemem de ama alıp geldim uaptim yedim 🤣🤣🤣o zaman şüphelenmem lazımdı da konduramadim