Gzm-- pinarezgi karin dusmesi nasil oluyor bilmiyorum ama ilk kizimda nisan geldi su gelmedi,o gece sancim basladi ertesi gun dogum oldu ,karnim dusukmuydu inanin hic bakmadim.aklima gelmedi tecrubesizlik belki bu kadar cok sey bilmiyordum ozamanlar😄
nese-kasap pinarezgi birinci kızımda nişan geldi sonra sancım geldi 1 saat içinde suyum doğum baştınca ebeler patlattı ikinci kızımda nişanım gelmedi suyum da gelmedi sancımda gelmedi kontrole gittim ve 5 cm açılmam vardı hemen Nst ye bağlayıp kas gevşetici serum taktılar sonra ağrılarım başladı
Ezelunal1818 pinarezgi 2 hafta olacak 2 cm açıklığım var ama karnım hala yukardaymış.cumartesi 40 haftam dolacak bakalım bekliyoruz henüz
Kubrailkan Nişan veya suyum gelmedi sadece sancım başlamıştı. Doğum başlıyordu aslında ama catim uymadı sezeryana döndüm gerçi sonra da 🥰
pinarezgi Kubrailkan başta normalden çok korkuyordum. Şimdi normal istiyorum bu sefer de hiç bir emare yok haftam doldu. Nasip işte
sunset_momy Şu karın düşmesi ne arkadaşlar o haftalara gelince inşallah fark ederim 😂 herkeste olan bir şey mi
Ipekkarakus0 sunset_momy banada karnın düşmüş diyip duruyorlar 🤷♀️ Doğumu yakın olaanlara böyle derlermiş galiba ama daha 33 haftalığım ben bilemiyorum
Poyrazinannesiiii sunset_momy bebeğin doğum pozisyonu aldığında kafa yerine ayakları üstte olunca üst kısım birazcık iniyor. Karnın düşünce nefes alıp vermen daha kolay olur diyorlardı bana ama bende olmadı 32. Haftada dönmemiş dedi doktor 36. Haftada dönmüş ama aynı karnım hatta daha da şişti 😂 herkeste aynı olmuyor demekki
Htcerdogn Ipekkarakus0 karnının ğst kısmı bomboş olur alt kısmı sert olur bebek aşağı inmiş demektir. Alt kısmınızdq baskı hissedersiniz aşırı sık lavaboya gidersiniz yürürken altınıza basar :)
pinarezgi nese-kasap açılmam var mı onu da bilmiyorum 4 gün önce yoktu ama . Nişan ya da sancım yok 40 hafta oluyor yarın
pinarezgi Poyrazinannesiiii benim 35 ten beri doğum pozisyonunda kayınvalidem inmemiş daha diyip duruyor ölçüyor bi de göğsünün altına elin girecek 5 parmak şeklinde diyor. Bu da mı hurafe bilmiyorum artık 😅
Gzm-- pinarezgi işte herkesin belirtisi farkli olabiliyor demekki.sizin artik 40 olmus sanirim yakindir hayirlisiyla gelsin🤲
nese-kasap pinarezgi sabret canım gelir inşallah 🙏 ilk kızım da 2 gün önce gitmiştim kontrole hiç açılma yoktu doktor 3 gün sonra gel dedi tabi 3 gün içinde sancın olur sa da gel dedi kız kontrolü beklemedi 2. Gün sancı ile gittim hastaneye mucize gibi bi anda geliyor benim de son ana kadar beklemişti doktorum da iyiydi hiç sezeryan demedi normal olsun dedi
Tospikannesiiiii pinarezgi ben de on son gittimgimde sıfır Dı açıklık 2 gün sonra dogurdum 4 cm açıklık ile gittim kimisi 1 2 cm açıklıkla haftalarca duruyor kiminin de benim gibi belden geliyor bence böyle daha iyi ben çok kolay dogurdum
Poyrazinannesiiii pinarezgi aslında mantıklı bir şey düşününce ama herkesin aynı görüntüde olmuyor demekki 😂 düşününce kafası yukarıda olunca daha geniş daha çıkıntılı bir şekil olur ama ayakları yukarıda olunca dah farklı olur 😂
minisinannesiiii pinarezgi benim gelmemişti az bişey çamaşırımda ıslaklık vardı gittim doktora suyum değilmiş akşama doğru sancilar başladı gece de çektim ertesi sabah gittim açılmam olmus doktor şişle kendi patlatmıştı 😞