birpatiningolgesinde Ben bu gün 10 haftalık oldum. Bi ara bulantıdan hiç bir sey yiyemiyordum kilo vermedim almamıstımda sonra prilam sayesinde normale döndü yemelerim. 1,5 kilo almısım daha şimdiden valla damacana gibi olacagım diye korkuyorum 🤦🏻♀️
Melikeex birpatiningolgesinde ilk 3 ay 3 kilo verdim suan 30+2 haftalıgım 12 kılo almısım 15 16.haftadan sonra almaya basladım sanırım bilmiyorum diyetteyim suan az yememe dikkat etmeme ragmen hızlı bı sekılde kılo alıyorum bende anlam veremedim 🤷♀️
Cigdemm1 birpatiningolgesinde 16. Haftamdan sonra kilo almaya başladım öncesinde mide bulantısında yiyemiyordum 3 4 kilo vermiştim 52 kiloya düşmüştüm şuan 22+5 haftalık oldum 60 kiloyum
Bayancorek birpatiningolgesinde 20. haftadan sonra almaya başladım ama bazen az çıkıyor bazen fazla 24 hafta olacak yarın öyle aman aman bir kilo almadım henüz, son zamanlarda alırım diye düşünüyorum. 🌸😊
Butterflyyy birpatiningolgesinde valla ben ilk gün başladım kilo almaya 18 haftalığım 5 kilo aldım bile😰
birpatiningolgesinde Butterflyyy doktorunuz ne diyor pekiii merakımdan soruyorum bende aynıyım cünküü henüz kontrole gitmedim gidince soracagım bende 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sedaknrg İlk 3 ay mide bulantısından dolayı 1.5 kg verdim . Sonra kilo alımım başladı ve Şuan 32+1 iz 12.5 kg aldım toplamda 🙈
Ezgiduru birpatiningolgesinde sanırım 24 ten sonra falan almaya başladım su an 30+2 yım en son 28 de 6 kilo almıştım 😇
Pyrz_07 birpatiningolgesinde 15. Haftaya kadar hiç almadım 3 kg verdim ama 20 den sonra çok hızlı kilo alınıyor 8 kg aldım tartıya çıktıkca moralim bozuluyor
birpatiningolgesinde Pyrz_07 benimde 🤦🏻♀️ Yani ben tam kilo veriyodum gebelik olunca simdi almaya basladım haliyle ama modum düşüyor 10. Haftadayım 40 a allah bilir nasıl olurum diye düşünmüyor değilim
eceyesilot_63 birpatiningolgesinde valla ilk öğrendigimizde eşim neler yedirdi bana anaa baktım 2 kilo almışım sonra bulantılar başladı 3 kilo vermiştim geçen hafta gittim 1 kilo tekrar almışım 14+4 haftalıgiz bu arada 😊
birpatiningolgesinde eceyesilot_63 ben bulantı oldugundada vermedim nasıl bi bünyeyse anlamadım 🤦🏻♀️ Sağlıcakla gelsinler insallahhhh umarım verilir alınan kilolar 🙄😇
Butterflyyy birpatiningolgesinde benim doktorum müthiş rahat biri 58 kiloyla başladım170 boyum var. Doktor zayıf olduğumu 20 kiloya kadar alabilceğimi söyledi tabi ben o kadar almak istemem ama nasıl olursa artık çünkü yememden hiç kesmiyorum sağlıklı sağlıksız hani çok sağlıksıza kaçmamaya çalışsamda oluyor yani. Hiç bulantım kusmam da olmadı haliyle kilo vercek bi ortamımda olmadı. En fazla 73 kiloyla doğururum inşallah sağlıkla gelsinler bebişler
Habus birpatiningolgesinde 3 den sonra almaya başladım ben galiba ya 😂 3-4 arası iştahım çok açılmıştı halbuki bebek daha yoktu bile 😂 şu an 18+5 iz 6 kilo aldım. 15 de de 6 kilo almıştım gerçi 3 haftadır almıyorum hiç
birpatiningolgesinde Habus hahahaha çok tatlı 😂 valla bende tam gaz devam neyseki yalnız değilmişim 😅
eceyesilot_63 birpatiningolgesinde verilir yeter ki bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım Rabbimin izniyle 🙏😊
Bebekgibi birpatiningolgesinde 17. Haftalığım bir kg aldım zayıf bir yapım var çok kilo alcam bence yeni başlıyorum 🤣
1bebiis1annnis birpatiningolgesinde bnde bugun tam 10 haftalik oldum midem bulanıyor ama garip bi sekilde istahim da acik bnde 1 kiloya yakin almisim🤣🥲