Mucizeminnos soyle stres yapmayın cunku fitillerinde kesin tedavi si yok kiminde fayda etmeyebiliyo bende etmedi bırde bu rahim agzı uzunlugu sanırım daha yeni yeni tabi yeni dediysem yıne yılları vardır ama pek bilindik ve duyulduk degıldi şimdilerde detaylı ultrasonla sanırım bu kadar gundemde ve önemseniyo tabi bu benim görüşüm ki bazı doktorlar bakmıo oyuzden detaylı ultrasona gırmek gerek orada gozukuyor cunku bakıyorlar soyle benim detaylı doktoru baska ıdı o 3,1 milimölçmüştğ ama yapısında minimal hunılesme gördü daha once cerehi işlem gecırıp gecirmediğimi sordu histeroskopi gibi dedi bende gecirdiğimi soyledim oyuzden belki yapısaldır dedi ama hazırladıgı rapora sıkı takıp erken dogum riski yazdı bunun uzerine ben ıkı gun sonra kendi doktoruma gosterdim oda baktı sımdılık ıyı duruyo ıcıde mukusla kapalı dedi ama madem hocamız oyle dedi biz aylık takıpleri ıkı haftaya bır dusurelim dedi o arada ben zaten hamıleliğimin basından beri progestan kullanıyordum ekstra haftada bir iğne yazdı ama ıkı haftaki sonra kontrolumde 31 den 23 e dusmustu benim acil dikiş atıldı ama benim tüp bebek tedavısı hıster yumurta toplaama derken biraz fazlaca rahım agzımla oynandı kimininki sabit kalabılıo oyle kimininkide bır anda dusebılıyo stres olmayın mumkun mertebe yatın ve sıkı takip isteyın bir sorun olmaz insallah ozaman